En gledelig Sparta-uke

Det nærmer seg sommerferie, men vi ligger ikke på latsiden fordet. 

Denne uka har vi sanket inn re-signeringer, holdt vareauksjon og planlagt det nært forestående sesongkortsalget. I tillegg jobber vi fortsatt med å gjøre overraskelsen som er planlagt til 15/8 så ekstraordinær vi bare kan. Det er knapt et rolig øyeblikk på kontoret om dagen og holder vi dette tempoet ut juni kan vi allerede før vi tar sommerferie nå fjorårets sponsorbudsjett, hvilket lover bra for kommende sesong, og en økning i budsjettet.

Vi har også denne uka fått videreført lisensen for spill i Eliteserien i Ishockey. Sparta har en poengrating på 111 og positiv egenkapital pr. 31.12.2019. Dette er bedre enn lisenskravet, som er på 63 poeng og positiv egenkapital. Sparta var i en 3 årlig handlingsplan som skulle pågått frem til 31.12.2021, men allerede nå innfrir vi handlingsplanen og den er nå ikke lenger gjeldende. Dette er fine tilbakemeldinger som bekrefter at vi er på god vei dit vi vil.

 

Autoservice Moss AS har forlenget sin samarbeidsavtale med oss, og vi er godt fornøyd med at de ønsker å være En Av Oss også neste sesong. 

Sport Direct AS øker sitt engasjement, og er fortsatt En Av Oss! Sport Direct leverer varer til oss så spillerne våre har det de trenger til en hektisk treningshverdag, og er en viktig samarbeidspartner! 

 

 

Nor-profil AS øker også sin samarbeidsavtale og er nå ny sølvpartner i Sparta! Nor-profil leverer blant annet trykk på buksene og får både våre samarbeidspartnere og gutta til å se bra ut på isen. 

 

 

X-IDE AS kom inn som ny samarbeidspartner mot slutten av 19/20 sesongen, og har allerede økt sitt engasjement i Sparta og er nå vår nyeste Gullpartner! X-IDE skal hjelpe oss med blant annet å gjøre Sparta Amfi klar for ny sesong, og er den stor del av overraskelsen som skal avsløres 15/8! Vi er godt fornøyd med å ha med X-IDE på laget og for at de er En Av Oss! Frisøren EFTF Cornelius Monstad har blitt En Av Oss! Dette er en tradisjonsrik frisør i Sarpsborg som har gjort sarpingær fine på håret i årevis!


Vi ønsker dere alle en fantastisk helg, og til alle skolebarn som startet sommerferien i dag; God sommer!