Foto: Tina Scott

Gode forberedelser til ny sesong

Nok en forkortet uke er over, og vårens helligdager er overstått. 

Nå lengter vi alle etter fulle uker og fullt kjør frem til sommerferien. Men på tross av en dag kortere arbeidsuke denne uka har vi fått flere underskrifter og viktig jobb unnagjort. I tillegg har vi fått flyttet inn på nyoppusset kontor, og venter bare på litt mer innredning fra Firmagaver AS før dette er klart, og i dag har vi fylt på med en ny spiller i stallen.

Les om vår nye back HER.

Vi har denne uka også vasket betongdekket i ungdomshallen og bært ned treningsutstyr så gutta våre får lagt et godt grunnlag før sesongen plutselig setter gang igjen. Det er en tradisjon i Sparta med en knallhard treningshverdag sommeren igjennom, og nå kan gutta endelig komme tilbake til normal trening - såklart under strenge smitteverntiltak.  

Det er ikke bare spillere, trenere og administrasjon som jobber på om dagen. Spartacus har også jobbet knallhardt de siste ukene, og har sammen med Sarpsborg brannvesen, Brannbamsen Bjørnis og Sarpsborg 08 sin Åtto vært på besøk i byens barnehager hver dag forrige uke og også denne uka. Dette er et tiltak brannvesenet tok initiativ til da barnehagene har innført «Bamse-karantene». Hva passer vel ikke bedre enn besøk fra tre store maskoter som danser og synger til kjente sanger, blant annet blå bobler, Bjørnis sine sanger og hymnen til 08. 

Vår gullpartner Coca-Cola har forlenget sin samarbeidsavtale, og er fortsatt En Av Oss! Det er fantastisk å bli satt i sammenheng med et så stort varemerke. Coca-Cola har over flere år vært en lojal og viktig samarbeidspartner for Sparta. 

XL-bygg Knatterudfjellet fortsetter å være sølvpartner i Spartanettverket. Ikke bare har de bidratt til at vi har fått et fantastisk kontor de siste ukene, men de forlenger også sin samarbeidsavtale, og fortsetter å være En Av Oss også neste sesong. AL-bygg leverer alt av trelast- og byggevarer, og er fagfolk du trygt kan stole på når du skal bygge og pusse opp!Vi har også fått en ny diamantpartner foran neste sesong, og vi gleder oss til å avsløre hvem dette er neste uke! 

 

Vi ønsker dere alle en hyggelig helg!