Vår mann Dalen og Gunnar Andre Bjerke er enige om samarbeidsavtale!

Inneklemte dager? Ikke hos oss

Det er endelig fredag, og nok en uke ligger bak oss. Innimellom fridager og inneklemte fredager ligger ikke vi på latsiden. 

På mandag tok vi turen til NorColour, denne gangen kom vi ikke lenger enn til gangen, med forrige møte friskt i minne og en stol som ser ut som et åtte-tall som det synlige beviset, valgte vår mann å stå denne gangen. 
En av Sarpsborgs mest tradisjonsrike bedrifter er fortsatt En Av Oss! 
Torbjørn Lemtun AS har 40 år på baken, og det var ikke en gang et tema å ikke forlenge med Sparta. «Her i byen står vi sammen» er Thorbjørn Lemtun sin kommentar til Spartas Tina Scott når hun lurer på hva som er motivasjonen til nok et år som En Av Oss. 
Vi har en ny bronsjepartner dere! 
Gunnar Andre Bjerke hos BS reklame er En Av Oss! 
Gunnar har lang fartstid i Spartas ungdomsavdeling, og var i mange år en lovende keeper. Nå er han ikke keeper lenger, men er dog like lovende. 
BS reklame holder til i Vestengveien 40, BS Reklame leverer alt innen foliering og trykk! 
Hvem vet, kanskje BS Reklame har skumle planer om noe fryktelig gøy sammen med oss? 

En siste gledelig nyhet før vi tar helgen er at hockeyforbundet fikk tilvilget hele summen de søke om på vegne av klubbene for tapt inntekt pga avlyst sluttspill fra lotteri- og stiftelsestilsynet, og vil på mandag ettermiddag fordele de 24,4 millionene mellom klubbene. Vi krysser fingrene for at en god sum blir tildelt Sparta etter dette møtet. 
Vi ses til uka, da har vi enda mer gøy vi vil fortelle! Vi ønsker dere alle en riktig god helg.