Dalen og Holøs er fornøyd med nysignert avtale

Vi bygger for fremtiden

Atter en uke er ved veis ende, og det er med stor glede vi presenterer to nye samarbeidspartnere og flere forlengelser.

Anchorlift Technic holder til i Asker, og leverer ankervinsj, anker, baugspyd, thrustere og davidere til båt. Vi ønsker Roy og Nicklas velkommen som En Av Oss.Malermester Martin Holøs AS er En Av Oss. De leverer alt innen maling, tapetsering og gulvbelegg.
Martin har lang fartstid i ungdomsavdelingen som spiller, og har et brennende engasjement for Sparta!

I tillegg til disse to nye samarbeidspartnerne har vi forlenget med tre samarbeidspartnere som fortsatt vil være En Av Oss!

Vitamed ved Bjørn Sælid har et knallblått hjerte og forlenget samarbeidsavtalen med et år.Sørlie bygg ved Terje og Aleksander har også bestemt seg for å fortsette samarbeidet og er En Av Oss videre, noe vi er utrolig glad for.Foyn’s spiseria er selvfølgelig med videre, vårt faste samlingspunkt til lunsj, hvor de gode ideer klekkes, og vekten øker.

 

Samtidig som knallharde forhandlinger foregår jobber vi også med eiendomsutvikling i ærverdige Sparta Amfi. Vi har planlagt en rehabilitering av kontoret for å skape et enda bedre arbeidsmiljø, og satte i gang etter lunsj med håndverkskunster. Det mange av dere kanskje ikke vet er at arbeidsbeskrivelsen til både daglig leder Henning og salgsmaskinen vår Jan Håkon består av mer enn bare tradisjonelle kontoroppgaver – nå har de tatt saga fatt og åpnet veggen mellom kontoret og supporterbutikken. Mon tro hva tanken bak dette er?


Følg med videre i både arbeidet med samarbeidspartnere og eiendomsutviklingen!

 

Vi ønsker alle en god 17.mai – vi hörs til uka!