Foto: Tina Scott

Vi ønsker dere alle en nydelig helg

Nå for tiden går det ikke en uke uten at nye avtaler blir skrevet.

Nå for tiden går det ikke en uke uten at nye avtaler blir skrevet og gutta som jobber med samarbeidspartnerne våre, både nye og eksisterende, står på for å ro i land så mange avtaler som mulig før sommerferien. Samtidig jobbes det med å få laget komplett, og vi har også denne uka skrevet en 1-årskontrakt med en norsk back. Som mange sikkert har fått med seg gjennom SA sin artikkel tidligere i dag jobbes det også med å få på plass to spillere til, en back og en løper, så har vi troppen som skal krige for Sparta i 20/21-sesongen.

Les mer om vår nye norske, unge, offensive back HER

Den lokale fiskehandleren Gla'laksen på Amfi Borg er endelig En Av Oss. De blir å se på vantet og vi gleder oss til de skal være matchsponsor, for da blir det skalldyraften i restauranten.

 

Patrick hos Andersens malerfirma er en kjent figur i Sparta-miljøet. Han var en del av Stephen Foyns 89-lag, og var ikke vanskelig å be da han ble spurt om å bli En Av Oss. 

 

 

Sarpsborg bilsenter er en av oss også kommende sesong. Hos Sarpsborg bilsenter finner du de tidligere keeperkjempen Lars Petter «Larry» Andersen og Tommy «tiger’n» Johansen. 

 

 

 

Alf Graarud Motor er fortsatt en av oss. Dette er et familieforetak med sterke følelser for Sparta. Noe vi er enormt takknemlige for.

 

Husker dere at Firmagaver as gikk inn i Sparta som gullpartner? De har allerede økt sitt engasjement og er nå vår nyeste Diamantpartner! De vil bli synlig både på isen, Sparta-TV og på gutta! Vi er stolte av dette og takker så mye for deres engasjement i Sparta. 

 

Vi ønsker dere alle en nydelig helg.