Sportssjef og assistenttrener Jonas Elofsson. Foto: Dagfinn Heidenberg

- Unnskyld, det var for dårlig!

- På vegne av laget og lagledelsen kan jeg bare si unnskyld til alle supporterne. Det vi presterte mot Storhamar var for dårlig.

Det er sportssjef Jonas Elofssons kommentar etter 6-2 tapet på Hamar torsdag.

Han mener man heller ikke kan bortforklare nederlaget med dårlig dømming, selv om dommerne påvirket resultatet i første periode. To av Storhamars mål kom etter uforståelige Sparta-utvisninger. Det var imidlertid ikke derfor Sparta tapte. Spillet de vartet opp med, var rett og slett ikke godt nok.

I andre periode sto kampen og vippet på stillingen 3-2. Da hadde Sparta ifølge Elofsson gode sjanser til å utlikne. Men i stedet var det Storhamar som økte. I tredje periode var heller ikke Sparta til å kjenne igjen fra tidligere kamper i høst.

Hvorfor det ble slik, var lett å se, mener Elofsson

- Vi var ikke på. Vi gikk feil på skøytene og jobbet ikke hardt nok.  Med et lite unntak for Dion Knelsen og Henrik Malmström var det ingen av spillerne som gikk inn i taklingene. Det gjorde ikke vondt å møte Sparta torsdag. En av Storhamars backer kommenterte det også til meg etterpå. Han hadde aldri opplevd å slippe så lett unna i noen av de tidligere møtene med Sparta, sier sportssjefen.

Han tror ikke en liknende kollaps vil skje mot Manglerud Star søndag. Han regner med at guttene vil reise kjerringa. Da blir det «back to basic» og den velkjente Sparta-innsatsen.

02.10.2014 18.30

Storhamar vs Sparta

Get-ligaen - CC Amfi Hamar

Resultat: 6-2

2178
Sparta 24. Storhamar 27.
Sparta 7x2min. Storhamar 4x2min.

Storhamar vs Sparta 6-2

02.10.2014

Kjempesmell i OL-amfien.

Før kampen: Storhamar - Sparta

01.10.2014

Møter Storhamar borte. Her får du statistikken.

Knelsen topper Gets poengtabell

01.10.2014

Sin vane tro fikk Dion Knelsen raskt på seg Gullhjelmen som Spartas beste poengplukker denne sesongen. Litt mindre vant er han med å være Get-ligaens beste også.