Foto: Dagfinn Heidenberg

- Jeg håper det kommer veldig mange folk så skal vi knuse Stjernen.

Etter overkjøringen av Lillehammer tok Niklas Roest en prat med vår juniorreporter. 

Intervju er gjort av: Sindre Andersen Silva.

Dere har hatt to tøffe bortekamper nå, et tap mot Storhamar og en seier mot M/S. Hvordan synes du Manglerud Star kampen gikk?

Jeg synes vi møtte et M/S som jobba veldig hardt. Vi var litt usikre i spillet vårt etter Storhamar kampen, så vi var litt slurvete mot M/S også, men bedre enn mot Storhamar så jeg er godt fornøyd med at vi vant ganske komfortabelt selv om resultatet var jevnt lenge så var vi mye bedre enn mot M/S og vant fortjent. 

 

Hva synes du om din egen innsats i dag?

Jeg synes rekka vår var pigg i dag og gikk mye på skøyter, det er jeg fornøyd med.

 

Du leder laget til en 6-2 seier, hvordan var det å slå Lillehammer som nå har tapt fire strake kamper?

Lillehammer har et bra lag, de slo oss i den første treningskampen. Vi visste at vi måtte komme ut bra i starten og det gjorde vi. Vi var veldig bra de første ti minuttene, det er ofte nøkkelen på hjemmebane og da virket det som de mistet litt av troa der. Det var ikke bare at vi spilte bra, vi scora også. Det var vel 3-0 midtveis i første periode og da mister dem litt troa og det var nøkkelen.

 

Den kampen her har dere god kontroll på, men hva er årsaken til de baklengsmåla som kommer?

Det er veldig vanskelig å ikke slippe inn mål i det hele tatt. På det første målet vinner dem en dropp så er vi for treige opp i skuddet og dem scorer på returen. Det andre er i powerplay, da er dem en mann mer. De skyter og styrer og det er nesten umulig for keeper å ta sånne mål. Vi må rydde bedre foran eget mål. Om vi bare slipper inn to mål hver kamp så tror jeg vi vinner veldig mange hockeykamper.

 

Der en kamp mot Stjernen på lørdag, to erkerivaler møtes. Hvordan tror du den kampen kommer til å gå?

Det tror jeg blir veldig moro. Det er opp til oss hvordan det blir og opp til fansen å skape en bra ramme. Når vi var i Fredrikstad sist så var det mange fra Sarpsborg som var å støtta oss. Det var veldig ergelig at vi tapte den matchen. Stjernen har vært gode i år, men vi har vært kanonbra hjemme og er ubeseira hjemme i serien. Jeg håper det kommer veldig mange folk så skal vi knuse Stjernen. 

 

09.10.2014 19.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 6 - 2

1829
Sparta 52. Lillehammer 25.
Sparta 5x2min. Lillehammer 7x2min.

Sparta vs Lillehammer 6-2

09.10.2014

Kjørte over Lillehammer!

Før kampen: Sparta - Lillehammer

08.10.2014

Møter Lillehammer på hjemmeis.

Tipper 4-2 til Lillehammer

08.10.2014

Lillehammers trener og tidligere Sparta-spiller Tor Erik Nilsen tror det blir en god og tett kamp i Sparta Amfi torsdag hvor et av lagene vinner med ett eller to mål. Når han blir bedt om et tips, håper han på 4-2 til Lillehammer.