Fra en treningskamp mot Lillehammer tidligere denne sesongen. Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Lillehammer - Sparta Amfi 19.00

Tipper 4-2 til Lillehammer

Lillehammers trener og tidligere Sparta-spiller Tor Erik Nilsen tror det blir en god og tett kamp i Sparta Amfi torsdag hvor et av lagene vinner med ett eller to mål. Når han blir bedt om et tips, håper han på 4-2 til Lillehammer.

Etter et år som sportssjef for hele klubben, er han i år tilbake som hovedtrener for elitelaget samtidig som han er sportssjef for U-18 og U-20-lagene. At han har flere roller har med økonomi og behovet for utnyttelse av ressursene å gjøre.

Nilsen har vært i Sparta Amfi med Lillehammer-laget flere ganger. Han synes det bestandig er morsomt å komme tilbake til det som var hans hjemmearena som spiller. 

- Det er en spesiell arena og alltid god stemning der. Kampene mellom Sparta og Lillehammer har som oftest vært gode. Det håper og tror jeg det blir denne gangen også.

Lillehammer kommer til Sarpsborg etter tre strake tap. Det bekymrer ikke Nilsen. Han mener de har fått dårlig betalt for godt spill i kampene mot Vålerenga og Frisk Asker.  De hadde ikke flyt. Mot Lørenskog tapte de fortjent.

Lillehammer ligger på sjuendeplass på tabellen etter åtte kamper – fem poeng bak Sparta. Han synes ikke det er noen krise. Det er tidlig i sesongen og med den kvaliteten laget har vist i spillet, tror han det jevner det seg ut i løpet av en hel sesong.

Nilsen innrømmer at det ikke blir den letteste jobben å snu tapstrenden fra de tre siste kampene i Sparta Amfi.

- Men vi hadde en god treningskamp der før sesongstart. Den viste at vi absolutt er i stand til å vinne. Nå er det Sparta som er favoritt, og det kan slå ut til vår fordel, mener Tor Erik Nilsen. 

09.10.2014 19.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 6 - 2

1829
Sparta 52. Lillehammer 25.
Sparta 5x2min. Lillehammer 7x2min.

- Jeg håper det kommer veldig mange folk så skal vi knuse Stjernen!

10.10.2014

Etter overkjøringen av Lillehammer tok Niklas Roest en prat med vår juniorreporter.

Sparta vs Lillehammer 6-2

09.10.2014

Kjørte over Lillehammer!

Før kampen: Sparta - Lillehammer

08.10.2014

Møter Lillehammer på hjemmeis.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner