Foto: Dagfinn Heidenberg

- Vi har ikke råd til å dette ned som vi gjorde et par ganger i dag.

Tommy Johansen gjorde en god kamp mot Lørenskog, men kunne ikke forhindre tap etter straffekonkurranse.  Etter kampen møtte han vår juniorreporter.

 

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva

Hvordan synes du spillestilen til Lørenskog var?

Jeg er veldig dårlig til å legge merke til sånne ting, de var aggressive som alltid. De har mange gode enkeltspillere og når de kommer så kommer de fort. Uten om det så er det ikke så mye jeg tenker over det. Jeg er fantastisk dårlig på å glemme matcher, jeg husker ikke så mye, men jeg synes vi klarte å holde dem tilbake ganske bra til tider så når vi slipper opp så er de gode.

 

Etter 1-1 scoringen var du ganske irritert, hvorfor det?

Sånn jeg opplevde situasjonen får han som har pucken gå midt i banen uten noen som helst hindringer egentlig. Han får et "friläge" helt unødvendig sånn jeg føler det, uten at jeg har sett situasjonen i etterkant. Da blir man litt irritert når de får gå så lett på mål, når vi egentlig er gode til å presse folk vekk derfra. 

 

I en straffekonkurranse kommer selvfølgelig keeperne i fokus, hvordan var det å tape den duellen?

Mye press er på meg som keeper der og det å slippe inn den første er utrolig surt. Noen ganger scorer dem uten at man får gjort noe med det, og når vi ikke scorer da går det som i dag.

 

Kampen var meget jevn 2-2 etter full tid og likt i skuddstatistikken. Er det ekstra surt å tape når man er så nærme?

Ja, selvfølgelig er det veldig surt å tape en sånn her match når det er så tight og intenst hele veien. Vi har muligheter til å avgjøre tidligere og vi har muligheter til å avverge måla de scorer, litt ekstra surt er det da.

 

I sudden death var det mye press på deg, hvordan var det å få rydda unna der?

Man tenker ikke så mye på at det er overtid. Før man går ut tenker man at det er fem minutter og det er om å gjøre å stoppe hver eneste puck. Når man først er der, tenker man på det som en vanlig kamp og ikke at det er overtid. Det er alltid moro å ha litt press på seg, men det er ikke det man vi ha når man spiller, man vil score og avgjøre matchen. Der og da må jeg bare hjelpe laget så godt det går når det først ble som det ble.

 

Hvordan synes du alle på laget gjorde det i dag?

Det er mye bra, og mye bra innsats. Vi står opp for hverandre, men jeg synes til tider spesielt i 2.periode at vi får en downperiode og slipper Lørenskog inn i kampen. Vi får en liten downperiode i 3.periode også, men alt i alt synes jeg vi er det absolutt beste laget og vi styrer mye, men vi har ikke råd til å dette ned sånn som vi gjorde et par ganger i dag.

10.01.2015 16.00

Sparta vs Lørenskog

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3 etter straffer

2018
Sparta 32. Lørenskog 35.
Sparta 4x2min. Lørenskog 7x2min.

Sparta vs Lørenskog 2-3 etter straffer

10.01.2015

Tapte på straffer.

Før kampen: Sparta - Lørenskog

10.01.2015

Møter Lørenskog i Amfien.

Lørdag er det hockeyfest i Amfien igjen!

09.01.2015

I morgen lørdag er det duket for en ny hockeyfest i Amfien igjen når laget som ligger på plassen foran Sparta på tabellen kommer på besøk.