Ina Tiller, SpareBank 1 i Sarpsborg og Sparta mamma - Erik Pedersen, SpareBank 1 i Fredrikstad og tidligere Stjernen helt

Byduell med mange penger

SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 sponser både Sparta og Stjernen. Lørdag går første runde i en byduell mellom de to byenes bankavdelinger i Sparta Amfi. Lokalbanksjef i Sarpsborg Ina Tiller håper det resulterer i at hun kan utbetale mest mulig penger til en tilskuer i Amfi’n.

Opplegget, som SpareBank 1 i Sarpsborg har gjennomført noen ganger tidligere, går ut på at banken oppretter en konto for en tilfeldig valgt tilskuer i Sparta Amfi. På denne kontoen settes det inn 1.000 kroner for hvert mål Sparta scorer. I fjor og året før måtte SpareBank1 ut med 3.000 kroner.

Ina Tiller har ingenting imot at beløpet blir høyere denne gangen. Til sparta.no sier hun at de gladelig betaler en høy sum hvis Sparta slår Stjernen. Hun er patriot.

Det er første gangen 1.000-kronerstilbudet gjelder i en kamp mot Stjernen. Siden SpareBank1 Har avdelinger begge steder, har de valgt å lage en duell ut av det. I neste kamp mellom Stjernen og Sparta i Stjernehallen blir det Stjernen-mål som avgjør hvor mange penger en tilskuer der vil få. Ina Tiller håper Sarpsborg-avdelingen vinner byduellen og med ut med flere tusenlapper enn Fredrikstad-avdelingen.

Lørdag er SpareBank1 kampsponsor og har invitert ansatte og bankkunder fra Fredrikstad til Sparta Amfi.  I Stjernen-hallen vil Sarpsborg-ansatte og Sarpsborg-kunder bli invitert som gjester.

- Vi er på ryggen til begge lagene og synes dette er en fin og morsom måte å vise at SpareBank1 støtter hockeyen i begge byene, sier Tiller.

11.10.2014 16.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-3

2884
Sparta 46. Stjernen 24.
Sparta 7x2min. Stjernen 10x2min.

- Det er alltid spesielt å spille derby.

12.10.2014

Det var en meget fornøyd Didrik Nøkleby Svendsen som møtte vår juniorreporter etter kampen mot Stjernen.

Sparta vs Stjernen 4-3

11.10.2014

Seier over erkerivalen!

Før kampen: Sparta - Stjernen

10.10.2014

Klart for Østfoldderby i Amfien.

Så «blå» man kan bli

10.10.2014

Han er nærmeste nabo til Sparta Amfi. Har vært fast på tribunen siden Amfi’n åpnet for mer enn 50 år siden, og Sparta-tilhenger enda lengre. Gard Roen er så «blå» som det går an å bli.

Flashlight-Aksjon før Sparta-Stjernen!

07.10.2014

Før kampen mot Stjernen på lørdag ønsker vi at du blir med på å skape et fantastisk show under introen.