Foto: Dagfinn Heidenberg

Flashlight-aksjon før Sparta-Stjernen!

Før kampen mot Stjernen på lørdag ønsker vi at du blir med på å skape et fantastisk show under introen.

 

Det var Blue Warrrios som tok initiativet til flashlight-aksjonen og vi i Sparta ser dette som en flott mulighet til å skape litt ekstra stemning og en enda bedre ramme rundt lokaloppgjøret.

 

Planen er at alle tilskuere laster ned en "flashlight" applikasjon til sin mobil. Nøyaktig hvilken app og fra hvilken utvikler man laster ned har ikke noe å si. Det viktige er at appen har en strobefunksjon. Med ca 4.minutter igjen på klokka, når spillerene enterer isen slår alle på sine flashlight apper lager et herlig blinkende show! Speaker kommer også til å informere om dette før introen.

 

For å laste ned appen gå inn på app store om du har Iphone eller Play Butikk om du har en Android mobil. Evt tilsvarende butikk på din mobil om du har et annet operativsystem. Søk så etter "flashlight" og last ned en av appene som kommer opp i resultatet. Som tidligere nevt er det ikke viktig hviken app som lastes ned, men sørg for at den har en strobe funksjon.

 

Da blir det deres oppgave å lage er fantastisk show og vinne kampen på tribunen, så skal gutta på isen gjøre det samme.

 

Her kan dere se hvordan det så ut da det samme ble utført på langsidene i Löfbergs Lila Arena i Karlstad.

 

11.10.2014 16.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-3

2884
Sparta 46. Stjernen 24.
Sparta 7x2min. Stjernen 10x2min.

- Det er alltid spesielt å spille derby.

12.10.2014

Det var en meget fornøyd Didrik Nøkleby Svendsen som møtte vår juniorreporter etter kampen mot Stjernen.

Sparta vs Stjernen 4-3

11.10.2014

Seier over erkerivalen!

Før kampen: Sparta - Stjernen

10.10.2014

Klart for Østfoldderby i Amfien.

Byduell med mange penger

10.10.2014

SpareBank 1 og EiendomsMegler 1 sponser både Sparta og Stjernen. Lørdag går første runde i en byduell mellom de to byenes bankavdelinger i Sparta Amfi. Lokalbanksjef i Sarpsborg Ina Tiller håper det resulterer i at hun kan utbetale mest mulig penger til en tilskuer i Amfi’n.

Så «blå» man kan bli

10.10.2014

Han er nærmeste nabo til Sparta Amfi. Har vært fast på tribunen siden Amfi’n åpnet for mer enn 50 år siden, og Sparta-tilhenger enda lengre. Gard Roen er så «blå» som det går an å bli.