Niklas Unger Nilsen jubler for sin første scoring i Sparta-trøya. Foto: Dagfinn Heidenberg

Unger Nilsen: – Trives veldig godt

Niklas Unger Nilsen scoret sitt første mål i Sparta-trøya da Sparta vant 7-1 borte mot Manglerud Star torsdag. I tillegg noterte han seg for sine to første assist.

– Det var artig. De som kjenner meg vet at jeg vanligvis ligger på ett poeng i snitt, men fra og med i morgen skal jeg tilbake i rollen min. Jeg skal jobbe og takle, så får det som kommer komme, sier Unger Nilsen til Sparta.no.

– Mye her inne som kan ta gull
Han kom nylig til klubben og torsdagens kamp var hans tredje kamp for Sparta. Det var samtidig hans første seier med klubben. Det etter to strake tap.

– Jeg kom inn nylig og har ment at det ikke er noe galt. Vi har et så godt lag at det bare har vært uheldig. Det var en dårlig kamp mot Frisk Asker og Storhamar er et veldig bra lag, men jeg mener vi har mye inne i det rommet her som kan ta gull.

– Finner ikke veien hjem
Som sagt kom han nylig til klubben og til Sarpsborg by. Han stortrives så langt.

– Jeg trives veldig godt i Sarpsborg. Han jeg bor med kjører forskjellig vei hjem hver gang, så jeg finner ikke hjem ennå, men jeg trives veldig godt. De har tatt meg bra imot og jeg gleder meg til hver trening og det er virkelig en gruppe som vil noe.

– Vi trener hardt og vi er ikke bare på is. Det kan være intervaller før en istrening eller det kan være doble istreninger, så det er morsomt å være her, avslutter Unger Nilsen til Sparta.no.

11.12.2014 18.30

Manglerud vs Sparta

Get-ligaen - Manglerud Ishall

Resultat: 1-7

323
Sparta 40. Manglerud 17.
Sparta 3x2min. Manglerud 5x2min, 1x10min.

Johansen: – Deilig å være med gutta igjen

13.12.2014

Tommy Johansen har lagt skadeperioden bak seg og torsdag var han med da Sparta slo Manglerud Star 7-1 på borteis. Søndag venter Lillehammer.

Manglerud Star vs Sparta 1-7

11.12.2014

Overlegen seier i Oslo!

Før kampen: Manglerud Star - Sparta

11.12.2014

Møter Manglerud Star på borteis.