Full fart på treningen tirsdag ettermiddag. Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Kongsvinger vs Sparta - Kongsvinger Ishall 18.30

SPENNENDE AVSLUTNING I SERIEN

Etter en liten pause i spillet settes det hele igang igjen denne uken. Sparta reiser til Kongsvinger på torsdag, og på lørdag kommer Vålerenga på besøk i Amfien

Det er 7 kamper igjen og 21 poeng og kjempe om. Vi både håper og tror det skal bli en hard kamp om de øverste plasseringene. Allerede på torsdag er det mulighet for å klatre opp på delt 4. plass for de blå krigerne.

I følge hovedtrener Mikael Kvarnström i etterkant av treningen tirsdag ettermiddag så ser det ut til at Sparta kan stille med full tropp for første gang på lenge, bortsett fra Niklas Unger Nilsen som fikk en kneskade i kampen mot Stavanger og som sannsynligvis blir borte i flere måneder.

Josh Godfrey sier til sparta.no at han er positiv til å spille på torsdag og det samme sier Jonas Karlsson. Begge har slitt med en skade i foten.

Treningen tirsdag viste en humørfylt og intensiv gjeng som ventet på å få spille kamp igjen. Og som tidligere nevnt så er det kun 7 seriekamper igjen før sluttspillet starter og datoer for dette finner du HER. Sparta.no er som vanlig på plass i Kongsvinger ishall på torsdag med live oppdatering og du kan også få med deg kampen på SA-nettradio/Radio Prime samt på TV2- Sumo.

 

12.02.2015 18.30

Kongsvinger vs Sparta

Get-ligaen - Kongsvinger Ishall

Resultat: 1-8

332
Sparta 39. Kongsvinger 30.
Sparta 3x2min, 1x10min. Kongsvinger 8x2min.

Kongsvinger vs Sparta 1-8

12.02.2015

Storseier på Kongsvinger!

Før kampen: Kongsvinger - Sparta

12.02.2015

Møter Kongsvinger på borteis.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner