Tommy Johansen. Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Stavanger vs Sparta - DNB Arena 19.00

Scoret flest i Get-ligaen

Når Sparta drar til toppoppgjøret mot Stavanger i morgen, er det som Get-ligaens mestscorende lag. Det er en av grunnene til at trener Mikael Kvarnström er optimist selv om førstekeeper Tommy Johansen ikke blir med.

Skaden Tommy fikk i kampen mot Stjernen gjør det uaktuelt å spille mot Stavanger Oilers. Han drev mandag formiddag med alternativ trening og sier til sparta.no at han er optimist, og at han håper å være tilbake i målet om kort tid. Nærmere beskjed om hvor alvorlig skaden er, får han imidlertid etter MR-undersøkelse i løpet av mandag ettermiddag.

Mikael Kvarnström synes kampen mot Stjernen var en fin opptakt til Stavanger-turen. I følge ham eide egentlig Sparta kampen, og det var mer tilfeldigheter som gjorde at den ble jevn. Han er imponert over viljen spillerne hans viste og ikke minst tålmodigheten deres. Det ga til slutt seier.

Derfor gleder hovedtreneren seg til oppgjøret mot Stavanger.

- Det er inspirerende å komme dit med forhåpentligvis en fullsatt hall og topp stemning, sier han.

Både Stavanger og Sparta legger mange pucker foran mål, og hvem som er sterkest rundt målene kan bli avgjørende, tror hovedtreneren.  Gjør spillerne jobben sin foran eget mål, er han ikke bekymret for at Sparta må stille med andrekeeper Anders Johansson. Han klarer ifølge Kvarnström jobben. Det har han vist tidligere – ikke minst mot Stavanger.

14.10.2014 19.00

Stavanger vs Sparta

Get-ligaen - DNB Arena

Resultat: 3-1

4018
Sparta 21. Stavanger 43.
Sparta 8x2min, 1x10min. Stavanger 1x2min, 1x5min.

Stavanger vs Sparta 3-1

14.10.2014

Tapte mot serielederen.

Før kampen: Stavanger - Sparta

13.10.2014

Her får du statistikk før tirsdagns toppkamp mot Stavanger.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner