Foto: Dagfinn Heidenberg

- Jeg har gledet meg til å kunne bidra igjen

Tommy Johansen gjorde sin første kamp i Sparta Amfi etter skadeoppholdet og er fornøyd med å kunne bidra til laget igjen. 

 

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva

Velkommen tilbake. Du har nå spilt tre kamper etter "ferien" din, hvordan er det å være tilbake?

Det er deilig å være tilbake, jeg har gledet meg til å kunne bidra igjen. Det har blitt mye slit, så det å få to seire før juleoppholdet er deilig.

 

 

Du har noen flotte redninger mot slutten av kampen, hvordan føles det å redde laget på den måten?

Jeg føler ikke at jeg redder laget noe spesielt, jeg slipper inn et dårlig mål der så jeg må rydde litt opp etter meg selv. At jeg kan bidra med noen redninger i andre og tredje periode er en del av jobben min.

 

Det blir noen situasjoner i starten av kampen, Vegard Spets ble sendt til sykehuset blant annet. Hvordan ser du på det som skjer?

For å være ærlig så husker jeg pent lite av det som skjer i kampene bortsett fra det som skjer rundt meg selv. Jeg har fokus på det jeg skal gjøre, så det som skjer fremover på banen og med motstanders spillere har jeg ikke kontroll på. 

 

Du fikk 19 skudd på deg, hva kunne du gjort bedre på de to som slipper gjennom?

Den første er det vanskelig å gjøre noe med, den treffer vel backen og går rett på kølla til en som har åpent mål der så det er litt tilfeldig at det blir mål. Den andre skal jeg egentlig bare styre bort i rundvantet, og pucken treffer meg i armen og går i mål. Det skal jeg klare å luke bort til neste kamp så det er ikke noe problem. 

 

De to første kampene etter oppholdet er Stavanger og Stjernen, to lag vi ikke har den beste statistikken mot i år. Hvordan kan du redde laget i de kampene?

Man får benytte det oppholdet som er til å trene bra og innstille oss på at det blir tøffe matcher. Så drar vi til Stavanger og kriger med hjertet utenpå drakta, da skal jeg gjøre det jeg kan for å stoppe puckene om jeg får spille, og bidra til forhåpentligvis to seire i romjula så vi er i et godt driv på nyåret igjen.

 

Neste kamp er som sagt mot Stavanger i DnB Arena, hvordan er det å spille der?

 

Det er mindre bane og mer trykk på mål så det er slike matcher jeg liker veldig godt i hvertfall. Jeg har ikke spilt i Stavanger denne sesongen, så jeg gleder meg til å komme dit. Med full hall og masse trykk så er det slike kamper som passer meg bra og håper jeg kan bidra godt der nede.

 

Hvordan vil det bli å møte Stjernen igjen, med tanke på at det var i den kampen at du ble skadet så lenge.

Jeg tror ikke det blir noe spesielt egentlig. Vi vant den kampen hvor jeg ble skada så det var jo bra. Det skal bli moro å møte Stjernen og forhåpentligvis kan jeg få en revansje med å stoppe dem da.

 

14.12.2014 17.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-2

1838
Sparta 38. Lillehammer 19.
Sparta 5x2min. Lillehammer 9x2min, 1x10min.

Sparta vs Lillehammer 5-2

14.12.2014

Seier i siste kamp før jul!

Før kampen: Sparta - Lillehammer

13.12.2014

Møter Lillehammer i Amfien.