Spartaspillerne takker supporterne for støtten i kvartfinalene. Foto: Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Lørenskog vs Sparta - Lørenskog Ishall 19.00

Gratisbusser til Lørenskog på torsdag!

Styremedlem i Blue Warriors, Pål Jacobsen sier til sparta.no at det blir gratisbusser til Lørenskog på torsdag og at det bare er å melde seg på for å ta turen til "Skauen" og støtte Spartas iskrigere!

Under finner du info om turen til Lørenskog.

BW setter opp busstur til torsdagens TV-sendte kamp mot Lørenskog i det som forhåpentligvis blir den siste bortekampen i Lørenskog denne sesongen!
Etter at to busser er fylt er arbeidet i gang for å skaffe en tredje buss for å matche behovet!
Takket være flere av Spartas samarbeidspartnere kan vi sende disse bussene til Lørenskog, GRATIS! Disse sponsorene er Williams Caravan Råde AS, Malerfirma John S. Drillestad AS og Siksjø og Jakobsen Holding AS. Sponsorene som er villige til å bli med på den 3. bussen er Nordtug Bil AS og Tune Byggservice AS. (Dette er IKKE bekreftet enda, så vi får svar angående buss i løpet av dagen)

Med den store pågangen har vi muligheten til å tilby buss til alle, og setter derfor opp én ren familiebuss, og én ren buss med 18-års grense. Den eventuelt 3. bussen vil være en «rest-buss» med mulighet for å få med de siste påmeldte.
Det er flere plasser igjen på den evt. Siste bussen, men pågangen er stor, så hvis DU ønsker å bli med på en fantastisk tur til Lørenskog på torsdag, sjekk ut arrangementet på vår Facebookside, eller ta kontakt med supporterleder Thomas Skogly Rustand på tlf.nr.: 93 89 26 06.

Siden dette også er hverdagskamp vil vi selge pizzabiter og drikke i bussen, samt ha vårt tradisjonelle loddsalg!  Dette gjør vi for at folk skal få muligheten til å ikke stresse med middagen hvis de ønsker å bli med på kamp. Det vil også være mulighet til å betale for kampbilletten på bussen for å slippe billettkøen i hallen. Ta derfor med kontanter både til mat, drikke, lodd og kampbillett! J

Avreise er kl. 17.00 fra parkeringsplassen bak EPA i sentrum, MEN møt opp tidlig da vi helst skal unngå å bli forsinket!

Med en blå og vennlig hilsen,
Blue Warriors Sarpsborg,
Sparta, alltid uansett.

12.03.2015 19.00

Lørenskog vs Sparta

Sluttspill - Kvartfinaler - Lørenskog Ishall

Resultat: 2-1 etter sudden death

0
Sparta 30. Lørenskog 35.
Sparta 5x2min. Lørenskog 3x2min.

Lørenskog vs Sparta 2-1

12.03.2015

Tapte etter forlegning. 

Før kampen: Lørenskog - Sparta

12.03.2015

Klart for fjerde kvartfinalekamp.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner