Foto: Dagfinn Heidenberg

- Det hadde vært nydelig å avgjøre på mandag!

Didrik Nøkleby Svendsen leverte en god kamp da Sparta slo Lørenskog i dag. Etter kampen delte han sine tanker med vår juniorreporter. 

 

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva

Det var lite utvisninger i denne kampen i forhold til tidligere i kvartfinalen, hvorfor det?

Dommerne ser at det begynner å tette seg til. Det er kamp fem og da lar dem spillet gå litt mer. Det er fortsatt mye temperatur, men det er en viktig match og da lar dem litt mer slippe.

 

Vi kan avgjøre på bortebane, hva tenker du om det?

Det hadde vært nydelig å avgjøre på mandag, da hadde vi fått litt hvile og får trent ordentlig så det hadde vært deilig.

 

Stavanger og Storhamar er ferdig med sine kamper. Nå er det vår kvartfinale og Frisk-VIF som fortsatt spiller. Hva tenker du om veien videre?

Vi har ikke tenkt så mye lengre enn mandagen egentlig. Vi tar en kamp av gangen og konsentrerer oss om hva vi skal gjøre på neste trening og neste kamp. 

 

Du har fått mye spilletid i sluttspillet, hvordan er det?

Det er dritkult, det er det man jobber for hver dag. Den rekke jeg spiller i har gjort jobben vår bra. Vi holder nullen, smeller på og jobber så det er alltid deilig å spille.

 

I forrige kamp kom det mange supportere fra Sarpsborg, hvordan var det å spille da?

Det var som å være på hjemmebane, det var kult. Det var masse folk som lagde liv og støtta oss. Uheldigvis tapte vi, men vi får håpe det kommer like mange på mandag.

14.03.2015 17.00

Sparta vs Lørenskog

Sluttspill - Kvartfinaler - Sparta Amfi

Resultat: 4-2

1928
Sparta 30. Lørenskog 23.
Sparta 1x2min, 1x5min. Lørenskog 4x2min, 1x5min, 1x10min.

Sparta vs Lørenskog 4-2

14.03.2015

Vant igjen på hjemmeis. 

Før kampen: Sparta - Lørenskog

14.03.2015

Klart for femte kvartfinalekamp.

5. kvartfinale i Amfien på lørdag!

13.03.2015

Etter tap 2 - 1 i sudden på Lørenskog på torsdag så står det 2 - 2 i kamper og den 5. kvartfinalen går i Sparta Amfi på lørdag med kampstart kl. 17.00.