Foto: Dagfinn Heidenberg

- Jeg føler vi har knekt koden.

Nathan Condon har gjort et godt sluttspill så langt. Etter dagens kamp tok han en prat med vår juniorreporter.

 

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva.

Hvordan er det å slå tilbake etter tre tap?

Det føles bra. Vi har hatt ledelsen i hver kamp for å så ende opp med å tape så nå var det deilig å vinne. Vi blir litt redde når de får sitt andre mål, men jeg føler vi har knekt koden og vi fullfører hele kampen i dag.

 

Hvordan har det vært å lede for å så tape de tre første?

Det er tungt og hardt og komme tilbake fra. Sånn vi ser det så har vi ledet hver kamp og har vært det beste laget. Så lenge vi fullfører kampene så er vi et bedre lag og da skal vi få noen seire. 

 

Hvordan skal dere snu serien for å komme til finalen?

Det startet med å vinne i dag. Nå gjelder det å spille stabilt og få noen gode kamper i kroppen. Det er ikke lett å vinne bortekamper, men vi har ryggen mot veggen så vi må fighte videre.

 

Hvordan er det å ha gullhjelmen på hodet?

Det er moro. Dette med gullhjelmer er en ny opplevelse, men det er jo en ære. Når man har flest poeng på laget beviser det at man har gjort noe bra. Nå tror jeg at jeg skal levere den hjelmen til Dion som fikk med seg et hattrick i kveld. 

 

Du har en utgående kontrakt med Sparta. Har du gjort deg noen tanker om neste sesong?

Det har ikke vært noen samtaler med klubben enda. Jeg regner med at Elofsson venter med det til sesongen er over. Nå gjelder det å vinne kamper så får man ta kontrakt-praten etter sesongen. 

 

Hvordan trives du i byen og med laget?

Det er moro, med så mange bra folk på laget. Det er første gang jeg er i Norge så jeg har opplevd mye. Sarpsborg er en liten by, men har man gode lagkamerater så har man mye moro. Jeg har hatt det bra så langt.

 

Har Storhamar vært det vanskeligste laget å spille mot?

Ja, og jeg har møtt Stavanger en gang eller to, de er også tunge å møte. I sluttspillet er det alltid forskjellige kamper og Storhamar har noen rutinerte karer med mye erfaring fra sluttspill. De er et godt lag, men hvis vi spiller som vi kan så går dette bra.

 

 

 

Kampsponsor:

26.03.2015 19.00

Sparta vs Storhamar

Sluttspill - Semifinaler - Sparta Amfi

Resultat: 4-2

1533
Sparta 37. Storhamar 31.
Sparta 6x2min, 1x5min, 1x20min. Storhamar 6x2min.

Sparta vs Storhamar 4-2

26.03.2015

Slo tilbake og tente håpet i semifinaleserien! 

Før kampen: Sparta - Storhamar

26.03.2015

Klart for fjerde semifinalekamp og Sparta må vinne.

Semifinale nr 4 på torsdag!

25.03.2015

Torsdag spilles semifinale nr 4 i Sparta Amfi mot Storhamar og ved seier til Storhamar så er de klare for finalespill, men dette vil spartaspillerne forhindre!