Henrik Malmström i aksjon. Foto: Dagfinn Heidenberg

-Vi går ut og tar kontrollen fra start.

Etter storseieren mot Vålerenga snakket vår juniorreporter med to av Spartas målscorere.

Intervju av: Sindre Andersen Silva

 

 

Henrik Malmström: 

 

Hva synes du om din egen innsats i dag?

Det var vel helt ok synes jeg, det gjelder også hele laget. Vi jobber hardt fra start alle spillerne så det er godkjent.

 

Hvordan synes du kampen gikk?

Vi går ut og tar kontrollen fra start selv om første periode er noe krevende. Vi leder 1-0 etter de første 20 minuttene, men vi kan mye bedre. I andre periode kjører vi over dem og avgjør matchen.

 

Hvordan er det å ha "A" på brystet denne sesongen?

Det føles bra. Det er en tillitserklæring og jeg skal bære merket med verdighet. Jeg skal pushe laget og være et forbilde for de andre og bruke min erfaring.

 

Dion Knelsen:

 

Hva synes du om dagens kamp?

Jeg synes det var en bra kamp, vi er et godt lag. Det å slå dem 6-1 viser at vi spiller bra om dagen. Det er moro i dag, vi scorer i powerplay og det er mange spillere som scorer så det er bra.

 

Hvordan er det å være i gang med sesongen?

Det er deilig, mye bedre enn treningskamper det er helt sikkert. Det er gøy å spille for noe. Alle tre-poengerne føles bra og vi må bare fortsette å vinne. Forsetter vi å spille som vi gjør så er vi laget alle ønsker å slå i denne ligaen.

 

Hvordan synes du laget spiller i dag?

Jeg synes at vi spiller bra i det meste av kampen. Vi skaper mange sjanser og jobber hardere enn Vålerenga. Vi scorer i overtall og Tommy gjør en god kamp i mål. Vi gir dem få muligheter og frustrerer dem.

20.09.2014 16.30

Sparta vs Vålerenga

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 6-1

2151
Sparta 35. Vålerenga 23.
Sparta 9x2min. Vålerenga 11x2min.

Et tamt Vålerenga-lag var ingen match for de blå!

21.09.2014

Sparta gikk rett i strupen på gjestene fra Oslo. Dion Knelsen var nære 1-0 for vertene allerede før kampen var ett minutt gammel.

Sparta vs Vålerenga 6-1

20.09.2014

Storseier mot fjorårets seriemester!

Før kampen: Sparta - Vålerenga

19.09.2014

Les deg opp på statistikken foran lørdagens kamp mot Vålerenga.

Skal styre spillet og vinne mot Vålerenga

19.09.2014

Hovedtrener Mikael Kvarnström og sportssjef Jonas Elofsson er oftest forsiktige i uttalelsene sine til mediene. Men foran kampen mot Vålerenga trår de litt mer til. – Vi skal vinne kampen, og vi skal styre spillet, sier de to til sparta.no.

Vil ta ny «toppskalp» lørdag

19.09.2014

Sist lørdag fikk favoritt Stavanger Oilers bank i Sparta Amfi. Denne lørdagen kommer en annen av favorittene - Vålerenga - på besøk. Daglig leder i Sparta Pål Karlsen håper på stor publikumsoppslutning og hjelp til også å ta hovedstadslagets skalp.