Foto: Andreas Kristoffer Berge

Johansson: – Kriger oss til tre poeng

Sparta kriget seg til en 5-3-seier over Vålerenga tirsdag kveld. Keeper Anders Johansson var en av de som sto frem under tirsdagens oppgjør.

– Det var veldig kult. Vi kriger oss til tre poeng i dag, sier Johansson til Sparta.no.

– Det er ikke så mye finspill, men når vi kommer på overgangene, så gjør vi det bra. Vi driver på mål og får trykt inn fem pucker. Gjør man det på Jordal, så vinner man nesten hver gang, legger han til.

 

Niende seieren
Med seieren tok Sparta sin niende seier for året på 13 kamper. Det fører de opp på andreplass, tre poeng foran Lørenskog, som har en kamp mindre spilt.

– Det har vært veldig bra. Vi har vært riktig sterke spesielt på hjemmebane, og i dag har vi gjort en god krigematch og vi viser at vi kan vinne tøffe kamper på bortebane også.

Johansson er egentlig andrekeeper i Sparta bak Tommy Johansen, men grunnet skade er det nå Johansson som vokter Sparta-målet.

– Det er kult. Det er jo derfor man trener.

 

– Får betalt nå
Og lagkamerat Niklas Roest er full av lovord om Johansson etter flere kjemperedninger i gårsdagens kamp.

– Anders har stått kjempebra. Vålerenga spilte veldig bra til tider der og presset oss tilbake. Da varta Anders opp med den ene kanonredningen etter den andre, så han var kanskje vår beste spiller i dag, sier Roest til Sparta.no før han fortsetter:

– Det er selvfølgelig kjedelig at tommy er skadet, men Anders har stilt opp. Han har ikke klaget på en eneste trening eller match, og han har trent bra. Det får han betalt for nå, avslutter Roest til Sparta.no.

21.10.2014 19.00

Vålerenga vs Sparta

Get-ligaen - Jordal Amfi

Resultat: 3-5

2145
Sparta 30. Vålerenga 34.
Sparta 4x2min. Vålerenga 5x2min, 1x10min.

Roest: – En ære

22.10.2014

Tirsdag ble en god dag for Niklas Roest. Først ble han tatt ut på landslaget, så var han med på å slå Vålerenga 5-3 på Jordal.

Vålerenga vs Sparta 3-5

21.10.2014

Seier på Jordal!

Før kampen: Vålerenga - Sparta

20.10.2014

Vi møter Vålerenga på Jordal. Her er forhåndsstatistikken.