Foto: Andreas Kristoffer Berge

Roest: – En ære

Tirsdag ble en god dag for Niklas Roest. Først ble han tatt ut på landslaget, så var han med på å slå Vålerenga 5-3 på Jordal.

– Det er en ære å bli tatt ut. Nå har jeg vært med noen år, men det er ikke noen automatikk i at man blir tatt ut fordet, sier Roest til Sparta.no når vi møter han etter kampslutt på Jordal.

 

– Vet rollen min
Samlingen han skal på foregår i Stavanger og Norge skal der spille mot Frankrike, Latvia og Danmark i en firenasjonersturnering i startet av november.

– Det blir spennende den første samlinga nå. De fleste utenlandsproffene er med, så det er et bra lag. Jeg går inn der og vet rollen min, og jeg vet hva jeg må gjøre for at trenerne skal være fornøyde. Det er bare å mentalt innstille seg på det, så er det gøy å spille med flagget på brystet.

 

– Må si oss fornøyd
Tirsdag kveld var han med på å slå Vålerenga 5-3 på Jordal. Det var lagets niende seier for året, men kun tredje seieren på borteis.

– Jeg synes vi har vært litt tamme på bortebane, så vi prøvde å komme litt mer aggresivt i dag. Og det synes jeg vi etterhvert gjorde. Vi må si oss fornøyd med denne bortekampen her, for det er en tøff bortekamp.

Og det var Roest som var kaptein for dagen. Han har kapteinsbindet nå mens Petter Witnes er ute med en kneskade han sliter med.

– Jeg prater ganske mye i garderoben og boksen, så jeg bare fortsetter mitt spill. Det er bare å prøve å ikke bli for amper overfor dommerne, avslutter Roest til Sparta.no.


21.10.2014 19.00

Vålerenga vs Sparta

Get-ligaen - Jordal Amfi

Resultat: 3-5

2145
Sparta 30. Vålerenga 34.
Sparta 4x2min. Vålerenga 5x2min, 1x10min.

Johansson: – Kriger oss til tre poeng

22.10.2014

Sparta kriget seg til en 5-3-seier over Vålerenga tirsdag kveld. Keeper Anders Johansson var en av de som sto frem under tirsdagens oppgjør.

Vålerenga vs Sparta 3-5

21.10.2014

Seier på Jordal!

Før kampen: Vålerenga - Sparta

20.10.2014

Vi møter Vålerenga på Jordal. Her er forhåndsstatistikken.