Mikael Kvarnström på Kick off før sesongen. Foto: Andreas Kristoffer Berge

Kvarnström: - Snakket om å ha tålmodighet

Det så lenge ut til at Sparta skulle reise tomhendt hjem fra Lørenskog torsdag, men en scoring mot slutten av kampen sørget for at det ble sudden og straffer.

- Vi starter veldig dårlig i den første perioden. Hele den perioden var dårlig om jeg skal være ærlig. Vi står stille og får ikke fart på skøytene. Vi hjelper hverandre for dårlig og vi er ikke først på de løse puckene, sa Kvarnström til sparta.no etter kampslutt i Lørenskog ishall torsdag kveld.

- Tok litt tid før det kom
Etter å ha ligget under 2-1 etter første periode, hevet de seg utover kampen og klarte til slutt å få utlikningen til 2-2. På straffeslag ble det derimot tap.

- Når vi startet med andreperioden der, synes jeg det er bra gjort å endre på kampbildet. Jeg synes vi var bra. Det var en del utvisninger der, men når vi var fem mot fem, var det vi som hadde det meste av spillet og vi skapte en del gode muligheter også.

-  Det tok litt tid før målet kom, men vi snakket om å ha tålmodighet. Jeg trodde at overtallet kanskje skulle renne ut, men vi klarte å sette pucken i mål, fortsetter han.

- Må bli bedre hele tiden
Det var altså en kamp under pari for Sparta torsdag kveld, men de jobber hele tiden mot å bli bedre. Allerede søndag er det en ny sjanse da Frisk Asker kommer på besøk i Sparta Amfi.

- Vi må bli bedre hele tiden. Man har alltids kamper som er litt dårligere. Målsetningen vår er å bli bedre og bedre. De som er i toppen etter 45 runder blir bedre hele tiden, og da må vi også bli bedre hele tiden.

- Nå sikter vi på å slå hardt tilbake til helgen, avslutter Kvarnström til Sparta.no.

25.09.2014 19.00

Lørenskog vs Sparta

Get-ligaen - Lørenskog Ishall

Resultat: 3 - 2

1315
Sparta 25. Lørenskog 21.
Sparta 8x2min. Lørenskog 9x2min.

Lørenskog - Sparta: 3-2 etter straffer

25.09.2014

Tapte på straffeslag mot Lørenskog.

Før kampen: Lørenskog - Sparta

24.09.2014

Møter Lørenskog på borteis. Her får du statistikken før kamp.