Før kampen: Sparta vs Stjernen - Sparta Amfi 18.30

Revansje mot Stjernen

Etter den dårlige forestillingen i Stjernehallen sist hvor det ble tap, håper og forventer Sparta-trener Mikael Kvarnstrøm at det blir revansje mot Stjernen i Sparta Amfi i dag. 

- Kan vi vise samme taktene som mot Oscarshamn på Lillehammer i helga, bør vi slå Stjernen, sier han til Sparta.no.

- I Stjernehallen var vi ikke fokuserte nok. Det må vi være i dag. Vi må vise offervilje, fullføre taklingene og vise like godt forsvarsspill som i begge kampene på Lillehammer. Da vil også angrepsspillet sitte bedre.

Sparta mønstrer ikke fullt mannskap i denne treningskampen heller. Petter Witnes har trent litt på is, men spiller ikke i kveld. Trolig er han tilbake mot Comet torsdag. Henrik Malmström spiller heller ikke. Han ble skadet på Lillehammer og venter på svar på undersøkelser.

Josh Godfrey vil gjerne spille, men avgjørelse om det tas senere i dag.

Kaptein mot Stjernen i kveld blir Niklas Roest. Dermed har fem spillere fått prøve seg i denne rollen i de fem treningskampene hittil. Hovedtrener Kvarnström sier at det nå nærmer seg valg av kaptein for sesongen. Avgjørelsen tas i samråd med spillerne, og det vil bli lagt vekt på hvordan de som har fått prøve seg har taklet rollen i treningskampene.

26.08.2014 18.30

Sparta vs Stjernen

Treningskamp - Sparta Amfi

Resultat: 3-1

984
Sparta 33. Stjernen 34.
Sparta 7x2min, 1x5min. Stjernen 12x2min, 1x5min.

- Ingenting er bedre enn å slå Stjernen

27.08.2014

Etter at Stjernen ble beseiret i Amfien tok juniorreporter Sindre Andersen Silva en prat med to glade Spartagutter.

Treningskamp Sparta vs Stjernen 3-1

26.08.2014

Sparta fikk sin revansje!Lokaloppgjør i Amfien på tirsdag

25.08.2014

På tirsdag møter Sparta Stjernen i Sparta Amfi til sesongens andre lokaloppgjør! Det første oppgjøret i Stjernehallen forrige tirsdag endte med Stjernenseier 5-4.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner