Før kampen: Comet vs Sparta - Halden Ishall 18.30

Petter og Josh klare mot Comet

Endelig ser det ut til at Petter Witnes og Josh Godfrey er spilleklare og blir med i treningskampen mot Comet torsdag.

For Josh blir det i så fall debut i Sparta-drakten. Det er en debut han selv og mange supportere har sett fram til. Josh er presentert som en offensiv back med et veldig bra skudd. En strekk under Ironman har ført til at han har vært nødt til å se Spartas første treningskamper fra tribunen.

Ironman ble også skjebnesvanger for Petter Witnes. Da fikk han kjenning av en lyskestrekk. Tilbakekomsten etter ett års skadefravær har derfor ikke blitt slik Petter håpet. Nå er forhåpentligvis skadeproblemene over for en stund.

Comet-kampen vil for øvrig bli en sjanse for noen av juniorspillerne til å prøve seg. Blant annet er det mulig at keeperen Jens Kristian Lillegrend står i mål. Han var også med på lagoppstillingen til kampen mot Stjernen, men kom ikke på isen da.

For at de unge spillerne skal få prøve seg, regner sportssjef Jonas Elofsson med at man kjører med fire rekker gjennom hele kampen. Mot Stjernen ble kamputviklingen slik at man bare brukte tre.

En som ikke blir med mot Comet, er Henrik Malmström. Selv om det viste seg at det ikke var brudd i hånda, ser det ut til at han ikke kan spille før tidligst neste uke.

28.08.2014 18.30

Comet vs Sparta

Treningskamp - Halden Ishall

Resultat: 2 - 4

799
Sparta 38. Comet 21.
Sparta 11x2min. Comet 9x2min.

Treningskamp Comet vs Sparta

28.08.2014

Sparta vant 4-2 i Halden!

Umbraco CMS fra MarkedsPartner