Spartas kaptein Petter Witnes. Foto Dagfinn Heidenberg

Før kampen: Sparta vs Frisk Asker - Sparta Amfi 17.00

Vil opp fra fjerdeplassen

Lagkaptein Petter Witnes håper og tror at Sparta skal klatre oppover fra den fjerdeplassen laget ligger på etter fem serierunder. Første trinn på den stigen bør tas mot Frisk Asker i Sparta Amfi søndag.

At ambisjonene er større enn nåværende plassering, innebærer imidlertid ikke at han er misfornøyd med det som har skjedd hittil.

- Det kan vi ikke være. Vi har tross alt møtte de tre antatt sterkeste lagene, Stavanger, Vålerenga og Lørenskog. Vi har slått to av dem og tatt poeng fra det tredje. Det viser at vi kan slå alle og være med i toppen, sier Witnes.

Kampen mot Lørenskog torsdag sitter han likevel igjen med en følelse av at de kunne vunnet. Selv om det ikke var en topp dag for Sparta, var muligheten til seier til stede slik kampen utviklet seg.

- Men det var de vanlige «klisjeene» som vi gjentar til stadighet, som ble den lille forskjellen denne gangen. Vi må gjøre de små tingene riktig hele tida for å vinne. Det vil si fullføre taklinger, gå hele vegen til mål, dekke skudd og være foran motstandermålet når våre skudd kommer. Torsdag manglet det litt på disse detaljene. Så små som marginene er i hockey, taper man da jevne kamper.

Ellers synes han tabellen hittil er litt overraskende med Lillehammer på topp og Stjernen på andre. Men selv om han alltid ønsker å slå Stjernen, synes han det er morsomst når både de og Sparta ligger i toppen.

Frisk Asker som Sparta møter hjemme søndag, har også overrasket i forhold til forhåndstipsene. Derfor blir det nok ingen enkel match i Amfi’n.  Witnes kjenner ikke laget så godt, men lagkapteinen spår en fartsfylt kamp med Sparta som seierherre.

28.09.2014 17.00

Sparta vs Frisk Asker

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-2

1858
Sparta 34. Frisk Asker 24.
Sparta 5x2min, 1x5min, 1x10min, 1x20min. Frisk Asker 8x2min.

- Vi er trygge på vårt spill

30.09.2014

Vår juniorreporter tok en prat med kaptein Petter Witnes. De oppsummerte sesongen så langt og så frem mot de kommende kampene.

Sparta slo Frisk Asker 3-2

28.09.2014

Sparta vant 3-2 over Frisk Asker i Amfien.

Før kampen: Sparta - Frisk Asker

27.09.2014

Møter Frisk Asker på hjemmeis søndag. Her får du statistikken.

Umbraco CMS fra MarkedsPartner