Foto: Dagfinn Heidenberg

- Det var en god start!

Nathan Condon debuterte med en scoring og en assist mot Stjernen. I sin første kamp for Sparta ble amerikaneren kåret til banens beste, Star of the Game og fikk en ekstra hyllest av fansen etter kampen. Vår juniorreporter møtte en fornøyd debutant og slo av en prat.

 

Intervjuet er gjort av: Sindre Andersen Silva

Hvordan var din første kamp i Sparta?

Det var flott. vi hadde mange fans på tribunen og det var en fantastisk atmosfære. Lagkameratene mine var gode, de fortalte meg hva jeg skulle gjøre hele tiden så jeg ikke var helt borte. 

 

Ett mål og en assist i din første kamp, hvordan føles det?

Det var herlig. Laget jobber bra for scoringen, vi forechecker bra og pucken kommer frem til meg. Jeg var på rett plass til rett tid. Malmström jobber bra på det siste målet, hvor jeg får assist. Det var mange som jobbet hardt og gjorde at jeg hadde en god kamp i dag.

 

Hvordan var det spille et lokaloppgjør som første kamp?

Det var tøft, det er en vanskelig type kamp å debutere i. På en annen side er det også bra, siden det er mye energi. Det var moro at jeg kom i gang og bra at vi vant så alt i alt en god start. 

 

Hva er det du kan hjelpe laget med videre?

Mine største styrke er farten og bruke det til å hjelpe rekkekameratene. Jeg setter motstanders backer i dårlige situasjoner, slik at laget kan lykkes i offensiv sone.

 

Hvordan er det å komme inn i laget underveis i sesongen?

Gutta har vært snille mot meg. Mange av de eldre på laget har ønsket meg velkommen og vist meg rundt. Det har vært enkelt å komme inn i laget, når man har så bra lagkamerater. 

 

Hvordan vil du sammenligne kampen mot Stjernen og den mot Stavanger?

Fra det jeg så sist virket laget litt slitne, det kan være med at det nettopp hadde vært pause. I dag var det mye bedre, kanskje det at det er lokaloppgjør tente laget. Vi jobbet hardt og presset høyt og etter det jeg har hørt er da laget er som best. 

 

Det var en fantastisk stemning og nesten fullt hus, har du noen ord om fansen i kveld?

Det var fantastisk! Det var moro å høre dem heie hele kampen og høre alle skrike. Jeg fikk en god velkomst som ny på laget. Det var utrolig kult at folk stod igjen etter kampslutt, jeg var litt forvirra, men det var gøy.

 

30.12.2014 19.00

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-1

3607
Sparta 44. Stjernen 22.
Sparta 4x2min. Stjernen 5x2min.

Sparta vs Stjernen 4-1

30.12.2014

Seier mot erkerivalen!

Før kampen: Sparta - Stjernen

29.12.2014

Siste: Spartas nysignering Nathan Condon klar for debut mot Stjernen i kveld! Alle papirer er i orden sier Spartas Morten Carlsson til Sparta.no

Meget bra forhåndssalg !

29.12.2014

Da nærmer vi oss den klassiske romjulskampen mot Stjernen den 30. desember. I morgen tirsdag spiller Sparta årets siste kamp og det kommer til å bli ett utrolig trykk på tribunen og på isen!