Foto: Dagfinn Heidenberg

- Det var ufattelig deilig

Tommy Johansen og Eirik Børresen var meget fornøyd etter 5-0 seieren mot Storhamar. 

Begge har en fortid med flere sesonger i Storhamar, og for Hamar-gutten Eirik Børresen smakte seieren ekstra godt. 

- Det føles veldig bra, helt sinnsykt godt. I fjor slet vi veldig mot dem, men i dag vinner vi veldig fortjent. Vi maler dem i senk i 60 minutter, sa en fornøyd Eirik Børresen til sparta.no. 

Fjorårs-sesongen vil man helst glemme, i hvert fall mot Storhamar. Men i denne kampen var det aldri noen tvil om at man ville sprekke på nytt. 

- Nei, det var det absolutt ikke. Vi ble enige om å fortsette gameplanen og kjøre på videre. Det var veldig bra, og herlig at holder helt inn og hjelper Tommy til å holde nullen.

Det var tydelig at denne seieren smakte godt, for maken til hvordan man går ned og dekker skudd på stillingen 5-0 med under minuttet igjen er det lenge siden man har sett i Amfien. 

Det sier litt det at guttene er dekker på 5-0 at det betyr mye at Tommy kan holde nullen.

Eirik Børresen er ikke den spilleren som får mest overskrifter, men en viktigere lagspiller får man ikke. Det er en spiller som alltid gjør "møkkajobben" og gjør medspillerne rundt seg gode. En spiller man ikke kan få rost nok. Hvordan føler du selv det har gått Eirik? 

- Jeg syns det var ålreit, rekka vår gjør mye bra i dag. Vi jobber og sliter hardt alle mann, men det var bra totalt sett av alle, avslutter Børresen. 

 

LES OGSÅ: Sparta - Storhamar 5-0, en kanadisk festaften i en solid lag

 

SOLID

 

Bakerst i målet stod Tommy Johansen, og har vist stigende form den siste tiden. Med god hjelp av oppofrende medspillere holdt han nullen for første gang denne sesongen. 

- Det var ufattelig deilig, sånn som vi slet mot de i fjor og de hadde overtaket. Den starten vi har fått nå med en gradvis økning hele veien. Nå fortsatte vi fra forrige match, og spiller enda bedre i dag. Den laginnsatsen man ser her er lenge siden vi har sett i Sparta. Utrolig deilig å se.

Sparta gikk ut i hundre i denne kampen. 

- Det er sånn vi vil spille, og det er absolutt et godt lag vi møter. At vi klarer det i 60 minutter, da fortjener vi å vinne.

Går bra for din egen del også? 

- Absolutt, det har gått framover og det jeg har lett etter. Ikke alt på en gang, og ta litt og litt, og det kjennes mer og mer stabilt.

Slik guttene foran deg ofret seg for at du skulle holde nullen mot slutten, bedre blir det vel ikke? 

- Guttene har blokkert mer skudd i dag enn på hele sesongen, og det er noe vi har snakket om. Veldig deilig avslutter Tommy Johansen.

 

03.10.2015 18.00

Sparta vs Storhamar

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-0

2001
Sparta 33. Storhamar 17.
Sparta 6x2min. Storhamar 6x2min.

-Vi har noe veldig bra på gang!

04.10.2015

Gaelan Patterson var en av mange som leverte en solid kamp mot Storhamar, vi møtte backen etter kampslutt.

- Hardt å spille, men enda hardere å møte

04.10.2015

Lenny Eriksson var meget fornøyd over måten Sparta nedsablet Storhamar i gårsdagens kamp. 

Sparta vs Storhamar 5-0

03.10.2015

Kanadisk festaften i en solid lagseier!

Storkamp på lørdag

02.10.2015

Lørdag er det klart for nok en hockeyfest i Sparta Amfi når Smirnovs disipler gjester Olavs by.