Foto: Dagfinn Heidenberg

-Vi har noe veldig bra på gang!

Gaelan Patterson var en av mange som leverte en solid kamp mot Storhamar, vi møtte backen etter kampslutt.

De som møtte opp i Sparta Amfi ble vitner til en fantastisk laginnsats gjennom 60 minutter, og Patterson var meget fornøyd med hvordan laget gjennomførte kampen.

Det er en god kamp for oss fra start til slutt, vi viser at vi kan spille mot de beste lagene i denne ligaen og folket ser hva som bor i oss. Det var en flott kamp.


Den offensive backen har fått en god start i den blå drakta med fem poeng, på syv kamper. Mot Storhamar noterte han seg for to scoringer og var tilfreds med egen innsats.

Jeg synes jeg gjorde en bra kamp. Jeg var heldig og fikk noen gode pasninger og klarte å omsettte sjansene, så det var bra.


Etter at kampen mot Frisk Asker ble noe ødelagt av utvisninger, synes Patterson det var godt å se et disiplinert Sparta.

Utvisningene var helt klart et problem i forrige kamp. Nå holdt vi oss det vi skal være og kjørte på. Dommeren var god og lot vær å blåse i stykker kampen. Fem mot fem var vi meget gode og nå er det bare å bygge videre på dette.


Sparta begynner virkelig å se ut som et topplag og Patterson mener at laget begynner å finne at spill som skal glede mange fans fremover.

Ting begynner å sitte nå. Vi var klar over at det kom til å ta litt tid for å få alt på plass og vi har noe veldig bra på gang.

03.10.2015 18.00

Sparta vs Storhamar

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 5-0

2001
Sparta 33. Storhamar 17.
Sparta 6x2min. Storhamar 6x2min.

- Hardt å spille, men enda hardere å møte

04.10.2015

Lenny Eriksson var meget fornøyd over måten Sparta nedsablet Storhamar i gårsdagens kamp. 

- Det var ufattelig deilig

04.10.2015

Tommy Johansen og Eirik Børresen var meget fornøyd etter 5-0 seieren mot Storhamar. 

Sparta vs Storhamar 5-0

03.10.2015

Kanadisk festaften i en solid lagseier!

Storkamp på lørdag

02.10.2015

Lørdag er det klart for nok en hockeyfest i Sparta Amfi når Smirnovs disipler gjester Olavs by.