Foto: Jon Anders Johansen

Intervjuer fra kampen mot Stjernen

Les hva Jens Henrik Tönjum, Marius Hagberg og Henrik Malmström hadde å si om kampen. 

Jens Henrik Tönjum synes Sparta startet kampen best, før det glapp.

-Vi kommer best ut i to periode og hadde overtaket, men så gjør vi for mange feil som de scorer på og det er det som avgjør kampen i dag. Tydeligvis var Stjernen det beste laget, det er tross alt de som vinner i dag. 

Blir bedre og bedre.

-For egen del går det bedre og bedre. Det er sånn det er når man kommer til et nytt sted, jo mer man kommer seg inn i laget og spillet så blir det bedre. Jeg gjør en svakere kamp i dag, men skal komme sterkere tilbake.

På en tung dag kunne Tönjum trekke fram publikum som det positive i kampen.

- De hjelper oss spillerne mye. Det gir et ekstra kick å ha god støtte på tribunen, de kan bli som en ekstra mann ute på isen. 

Må finne tilbake til det gode spillet.

- Stavanger borte på lørdag blir en vanskelig kamp. Sist gang vi møtte dem spilte vi veldig bra og burde avgjort tidligere. Stavanger er et godt lag med fire gode rekker, så forhåpentligvis gjør vi en like god kamp som sist.

 

Marius Hagberg delte Tönjums syn om at Sparta hadde kontrollen i starten.

- Vi kommer ut bra og de første tretti minuttene spiller vi bra, så gjør vi noen feil som gjør at dem går til pause med ledelsen. Det snakker vi om i garderoben. Vi skal komme ut og være smarte og tolmodige så gjør vi det helt motsatte. Vi har hodet under armen og jager etter. Da inviterer vi dem på tre mot to flere og to mot en hele tredje periode og vi gir det bort.

Fyr i teltet.

Vi blir frustrerte, det er ikke noe gøy å bli pissa på på hjemmebane. Både Victor og Mikael er involvert i noen situasjoner, det er erkerivalen vi møter og da koker det litt.

Med dagens resultat, mener Hagberg det er bra og det ikke er lenge til Sparta kan slå tilbake.

- Vi må nullstille. Vi har trening i morgen tidlig før vi setter oss på bussen til Stavanger. Nå skal vi sikkert snakke litt om denne kampen før vi tenker på neste kamp. Heldigvis er det kort tid til vi kan vise oss fra en bedre side.

Også vår juniorreporter Sindre Andersen Silva var på plass, og tok en prat med Henrik Malmström etter kampen.

Et bittert tap med 2-7 mot Stjernen, hva tenker du om kampen?
Hva skal man si. Det er sluttresultatet som teller, og sånn sett er det et av de tyngste tapene her hjemme. Det hjelper ikke at vi er det beste laget i over halve kampen når sluttresultatet blir som det blir.

Selv med dominans i skuddstatistikken blir det bare to mål.
Det gjelder å være effektive, det var ikke vi, og Stjernen har fire mål på åtte skudd eller noe. Det er klart at med den effektiviteten er det lett å vinne kamper. Men vi må fokusere på oss selv for dette var ikke bra nok. I siste periode spiller vi med hodet under armen, etter 2-4 mister vi alt.

Noe positivt var at det var mange på kampen, hva kan du si om det?
Det er aldri noe feil med publikum, de kan vi ikke klage på. Det er en del som blir igjen selv om resultatet blir stygt. De leverer alltid og det er synd vi ikke gjør det samme.

Bare to dager til Stavanger, hva tenker du om den kampen?
Vi må legge vekt på forsvarsspillet. Stjernen får tre mot to gjennom hele kampen og da blir det vanskelig for oss. Stavanger borte er kanskje den tøffeste oppgaven i løpet av sesongen, så vi må være solide.  

04.02.2016 18.30

Sparta vs Stjernen

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-7

2704
Sparta 40. Stjernen 18.
Sparta 1x2min. Stjernen 4x2min.

Sparta vs Stjernen 2-7

04.02.2016

Tapte derbyet. 

Klar for derbyfest

03.02.2016

Siste hjemmekampen før landslagsoppholdet, hva passer vel bedre enn en derbyfest mot Stjernen. 

Våger de røde tro på seier?

02.02.2016

Torsdag er det duket for et nytt lokalderby i Sparta Amfi, og spillere i begge leire håper på god gammeldags derbystemning.

Byduell med mange penger

02.02.2016

SpareBank 1 Østfold Akershus og EiendomsMegler 1 sponser både Sparta og Stjernen. Torsdag den 4/2-16 går andre runde denne sesongen i en byduell mellom de to byenes bankavdelinger i Sparta Amfi. Ina Tiller i SpareBank 1 Østfold Akershus håper det resulterer i at hun kan utbetale mest mulig penger til en tilskuer i Amfi’n.