Gjengen på Pølsevippen før kamp. F.v. Per Christian, Frederick, Karl Rune, Sverre, Per Oddvar, Frode, Solveig, Kjersti, Roger og Ingar. Foto: Dagfinn Heidenberg

- Kjempe gøy!

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

Gjengen fra Varmestua ble ønsket velkommen av Frode Jørgensen. - Det er veldig hyggelig å ha dere på besøk og jeg håper dere kommer til å kose dere på kamp, sier han. Frode forteller også at det er Norsk Trafo Service som har bidratt slik at Sparta kunne invitere Varmestua på kamp. 

- Dette er første gang jeg er på ishockeykamp noensinne, sier Frederick. Det er lett å se at han gleder seg veldig, men han legger ikke skjul på at han også hadde gledet seg til pølser og brus før kampen. Roger har heller aldri vært på kamp, men han forteller at han har fulgt Spartas kamper på TV, så han ser frem til å oppleve stemningen i Sparta amfi fra tribunen.

Det er god stemning i gjengen og alle ler og koser seg både før og under kampen. De er veldig takknemlige til både Sparta og Norsk Trafo Service for denne gaven. 

Sverre og Per Oddvar er gjengangere i Amfien og Per Oddvar sier, - hockey er den beste avslappingen man kan få, man glemmer alt rundt seg og fokuserer kun på kampen. Han har fulgt Sparta siden 80-tallet.

Jentene hadde ikke like mye erfaring med hockey. Solveig har ikke vært i Sparta Amfi siden 80-tallet, og Varmestua ansatt Kjersti har ikke vært innom på lenge. Men selvom det har vært en stund siden sist er de klare til å være med å heie frem guttene på isen.

Frode Jørgensen og Sparta gjorde alt de kunne for at gjestene hadde en god opplevelse. Sverre som har bursdag dagen etter kampen fikk gratulasjon over kuben og Kjersti fikk være med å dele ut dagens beste prisen på isen. 

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Stor glede rundt å motta en slik gave

09.10.2015

Til gårsdagens kamp hadde Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp. Det hele ble sponset av Spartas partner Norsk Trafo Service, og gaven var midt i blinken for foreningen. -En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua..

Tilbake med scoring

09.10.2015

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen. Foto Jon Anders Johansen

Supporterhjørnet: Fem på kamp

09.10.2015

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år.

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Skal fortsette det gode spillet

07.10.2015

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

 

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Malmström tilbake i sin gamle rekke

06.10.2015

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson. Foto: Dagfinn Heidenberg