Dion Knelsen og Henrik Malmström. Foto: Jon A. Johansen

Før kampen: Sparta vs Manglerud - Sparta Amfi 18.30

Malmström tilbake i sin gamle rekke

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson.

Sparta har to gode hjemmekamper bak seg med seier mot Lørenskog og Storhamar. Mye skryt har spillerne fått etter storseieren mot Storhamar som skjedde uten Malmström. Men ordtaket om «never change a winning team» skremmer ikke Spartas sportslige ledelse fra å gjøre nettopp det.

Det bekrefter sportssjef Jonas Elofsson.  Med Malmström klar går de tilbake til tidligere rekkeoppsett. I alle fall gjør man det for to av rekkene.

- Malmström går inn sammen med Knelsen og Ericsson. Vi beholder rekka med Eirik Børressen, Niklas Roest og Jeff Jubinville. De har vært gode. Hvordan vi setter sammen de to siste rekkene, er ikke klart ennå. Sju løpere slåss om seks plasser, sier Elofsson.

Selv om Sparta har vunnet de tre første hjemmekampene denne sesongen mot sterke motstandere, advarer sportssjefen mot å tror at det blir lett å ta en ny seier mot MS. Etter fjorårets målestokk ville det vært betraktet som å gå fra toppkamp lørdag til kamp mott et bunnlag. Men serien hittil i år har lignet lite på fjoråret. MS ligger foran Storhamar på tabellen.

- MS har vært bedre i år enn i fjor. Ikke minst seieren over Lørenskog i Lørenskoghallen er imponerende, mener sportssjefen. – De går mye på skøyter og kjemper hardt over hele banen og gir seg ikke. Derfor må vi være hundre prosent fokusert dersom vi skal ta vår fjerde hjemmeseier på rad torsdag, sier han og tror samtidig at det er nettopp det Sparta vil gjøre.

Han er ellers fornøyd med utviklingen i Spartas spill.

- Vi har gått fra klarhet til klarhet og blitt stadig bedre. Ikke minst er det gledelig at det defensive spillet har blitt bra. Fem mot fem har vi ikke sluppet inn mål de siste kampene. Det viser defensiv styrke, er sportssjefens mening.

- Men kampen dere tapte mot Frisk viste at det da er viktig å unngå utvisninger. Hvordan jobber dere for å klare det?

- Vi jobber med flere ting rundt det på trening, men viktigst er kanskje at spillerne ikke søker etter motstander med klubba hele tida. I stedet må de gå på skøyter.

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Kjempe gøy!

09.10.2015

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

- Stor glede rundt å motta en slik gave

09.10.2015

Til gårsdagens kamp hadde Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp. Det hele ble sponset av Spartas partner Norsk Trafo Service, og gaven var midt i blinken for foreningen. -En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua..

Tilbake med scoring

09.10.2015

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen. Foto Jon Anders Johansen

Supporterhjørnet: Fem på kamp

09.10.2015

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år.

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Skal fortsette det gode spillet

07.10.2015

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

 

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner