Foto: Jon Anders Johansen

Før kampen: Sparta vs Manglerud - Sparta Amfi 18.30

Skal fortsette det gode spillet

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

Intervjuene er gjort av Sindre Andersen Silva.

Patrick Eriksson:

Det ble en bra seier mot Storhamar hvordan så du på den kampen?

Vi eide kampen fra starten og vi viser det vi her jobbet med. Nå har vi ikke sluppet inn mål i spill 5 mot 5 i det siste fire kampene og når vi i tillegg holder nullen i boxplay så drar vi inn en skikkelig lagseier.

Så langt har det gått veldig bra på hjemmebane, regner med at du er fornøyd med det?

Ja, vi viste mot Storhamar at selv ikke CHL-lag kan komme til Sparta Amfi og få en enkel match, og det er det ikke noen lag som tror de får.

Hvordan synes du laget ser ut nå?

Det gikk litt tungt i starten og også i treningskampene så satt ikke forsvarsspillet helt, men hvor lenger det går så har selvtilliten kommet og vi finner hverandre lettere. Det er mer flyt i spillet nå, vi spiller med fart og da kommer resultatene.

Nå venter Manglerud Star i neste kamp, hva tenker du om den kampen?

Det er alltid kult å spille matcher. Men vi må gå ut 100%, de slo Lørenskog på bortebane så de har et godt lag som kan slå alle

 

Dion Knelsen:

Hva skal Sparta jobbe med framover nå?

Kampen mot Storhamar er det beste vi har gjort så langt, alle fire rekkene var gode og Tommy holdt buret rent. Det var mye å være fornøyd med og vi må fortsette å bygge på dette. Fortsetter vi å spille på denne måten vil vi forhåpentligvis være i nærheten av toppen.

Det har bedre spill utover i sesongen, hva kommer det av?

Vi ser mer ut som et lag nå, men det er fortsatt mye jobb som må gjøres. Det er mer lagspill nå enn tidligere i sesongen, og det er slike ting som setter seg når man får tid til å jobbe med der.

Hva skal dere gjøre inn mot kampen mot Manglerud Star?

Vi fikk en viktig seier sist, det viser at vi kan slå alle lag i ligaen og det er den innstillingen vi må ta med oss inn i alle kamper framover. 

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Kjempe gøy!

09.10.2015

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

- Stor glede rundt å motta en slik gave

09.10.2015

Til gårsdagens kamp hadde Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp. Det hele ble sponset av Spartas partner Norsk Trafo Service, og gaven var midt i blinken for foreningen. -En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua..

Tilbake med scoring

09.10.2015

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen. Foto Jon Anders Johansen

Supporterhjørnet: Fem på kamp

09.10.2015

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år.

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Malmström tilbake i sin gamle rekke

06.10.2015

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson. Foto: Dagfinn Heidenberg

Umbraco CMS fra MarkedsPartner