- Stor glede rundt å motta en slik gave

Til gårsdagens kamp hadde Norsk Trafo service og Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp.

-En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua.

Sparta partner Norsk Trafo Service ønsket at deler av sitt engasjement i Sparta skulle gå til å invitere noen som normalt ikke har mulighet til å gå på kamp, og i år falt valget på Varmestua. Invitasjonen inkluderte en pølsefest før kampen og alle fikk ett nytt Sparta skjerf til kampen.

For å hjelpe Varmestua fortsette sitt gode arbeid ble kontonummer for donasjoner delt på kuben. Og alle i Sparta håper supporterne vil hjelpe til å bidra med det de kan. Nå er det stort behov for vinterklær, støvler og mat.

Varmestua er en forening som tilbyr rusmisbrukere og andre trengende mat, klær og samtaler. Daglig er det ca. 60 mennesker innom å spiser middag eller kveldsmat. Brukerne kan også komme en dag i uka hvor de kan plukke med seg enkelte matvarer å ta med seg hjem.

Hver fredag holdes det også en motivasjonsgruppe eller rusfrigruppe for å hjelpe brukere på vei til å bli rusfri. Varmestua er et tilbud som er avhengig av donasjoner og gaver, så dersom noen har klær, sengetøy, håndklær, sko eller mat til overs oppfordrer vi til å hjelpe så mye dere kan. I tillegg kan dere støtte ved å overføre penger til dem eller kjøpe lodd på Amfi Borg, førstkommende lørdag.

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Kjempe gøy!

09.10.2015

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

Tilbake med scoring

09.10.2015

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen. Foto Jon Anders Johansen

Supporterhjørnet: Fem på kamp

09.10.2015

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år.

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Skal fortsette det gode spillet

07.10.2015

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

 

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Malmström tilbake i sin gamle rekke

06.10.2015

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson. Foto: Dagfinn Heidenberg