Foto Jon Anders Johansen

Tilbake med scoring

Henrik Malmström var tilbake i kamp mot Manglerud Star, og vi tok en prat med ham, Niklas Roest og Galean Patterson etter kampen.

Niklas Roest syntes det er spesielt å møte Manglerud Star, men tenker ikke over det under kampen.

-Jeg er Manglerudgutt, så det er litt spesielt. Alikevel har jeg flere kamerater i andre lag, så jeg tenker ikke så mye på det, forteller kapteinen.

Se hele intervjuet her:

Intervju Malin Lystad, video og redigering Jon A. Johansen

To nye scoringer

Galean Patterson scoret Sparta sine to første mål i kampen, og satt med det i gang scoringsballet. Iført en gul t-skjorte med påskriften "Hockey is a game, penalty killing is serious" var han i godt humør i samtale med Malin Lystad.

Intervju Malin Lystad, video og redigering Jon A. Johansen

 Tilbake på is

Henrik Malmström har vært i en uvant situasjon de forrige to kampene, da han måtte sone en suspensjon etter utvisningen i kampen mot Lørenskog. Den sympatiske svensken var glad for å være tilbake, og strålte etter kampen.

Intervju Malin Lystad, video og redigering Jon A. Johansen

08.10.2015 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 10-0

1845
Sparta 39. Manglerud 15.
Sparta 6x2min. Manglerud 8x2min, 1x20min.

- Kjempe gøy!

09.10.2015

Gjestene fra Varmestua ble møtt av pølsefest på pølsevippen og splitter nye Spartaskjerf. Flere av de hadde aldri vært på hockeykamp før, men var mektig imponert over Spartas målfest. Og alle var enige om at Spartakamp er kjempe gøy.

- Stor glede rundt å motta en slik gave

09.10.2015

Til gårsdagens kamp hadde Sparta invitert Varmestua i Sarpsborg til pølsefest og kamp. Det hele ble sponset av Spartas partner Norsk Trafo Service, og gaven var midt i blinken for foreningen. -En gave som dette blir kjempe godt mottatt og det skaper stor glede, sier Kjersti ved Varmestua..

Supporterhjørnet: Fem på kamp

09.10.2015

Fem blå krigere har delt sine tanker rundt forventningene til kampen mot Manglerud Star og hvilken spiller som er favoritten i år.

- Vi ser bedre og bedre ut

08.10.2015

Vi tok en prat med Marius Hagberg og Henrik Knold etter 10-0 seieren.

Sparta vs Manglerud Star 10-0

08.10.2015

Sparta leverte målfest!

Skal fortsette det gode spillet

07.10.2015

Sparta har hatt god stigning i spillet de siste kampene, det må laget bygge videre på mener Patrick Eriksson og Dion Knelsen.

 

Går for femte strake hjemmeseier!

06.10.2015

Sparta står så langt med full pott på hjemmebane, og nå er det Manglerud Stars tur til å gjeste Amfien

 

Malmström tilbake i sin gamle rekke

06.10.2015

Henrik Malmström er ferdig med karantenen og er klar for spill i kampen mot Manglerud Star torsdag. Der vil han gå inn i rekka han spilte i før karantenen. Det vil si sammen med Dion Knelsen og Patrick Eriksson. Foto: Dagfinn Heidenberg