Apeberget Foto: Dagfinn Heidenberg

Sparta Amfi gir en unik opplevelse

Til tross for at gutta på isen gav alt ble det et knepent tap mot Stavanger på lørdag. Likevel fikk de 2400 supporterne opplevd hvor magisk Sparta Amfi kan være.

Å være i Sparta Amfi er noe helt spesielt, stedet er spekket med historie, engasjement og følelser. Supporterne lager en utrolig stemning og gjør det de kan for å hjelpe laget med motivasjon. Mot Stavanger stod jeg på Apeberget, og under introen til kampen ble jeg målløs. Musikken, mørket og lyset på isen gav meg frysninger og man kunne virkelig kjenne det på kroppen at dette ville bli en bra kveld.
Så begynner kampen, Blue Warriors drar i gang med sanger og heiarop og får med seg hele amfi'n. Supporterklubben fortjener masse ære for stemningen som skaper seg. Det samme går til gutta på isen. Spenningsfølelsen setter seg i kroppen og lysten på seier brenner i brystet. 
-Slik som det er i dag er det perfekt i Sparta Amfi. Når vi er mange som kommer på kamp blir det en enorm stemning, og det gir så utrolig mye energi, blir jeg fortalt av en medsupporter.
Tidligere i sesongen har Niklas Roest uttalt at Sparta har som mål å gjøre Amfi'n til ett fort, noe vi må innrømme de har klart hittil. Å være bortesupporter i Sparta Amfi må være foruroligende, for selv når Stavanger scorer klarer ikke Oilers fansen å overdøve sarpingene. Så skjer det, Sparta Amfi eksploderer i et brøl når vi scorer! Små og store viser følelser som bare kan komme fra et enormt hockey hjerte. 
I sudden death merkes spenningen i hele amfi'n. Lyden fra trommen er som hjerteslag. Nervøsiteten sitter i kroppen, og de voksene supporterne får minner fra eksamensperioden på skolen. Sparta taper, men supporterne er ikke forbannet eller triste. Vi vet vi kommer sterkere tilbake, det var en fantastisk spennende kamp og det er marginer som avgjør kampen. 
Ja, Sparta Amfi er magisk. Engasjementet, følelsene, atmosfæren. Her er det lett å bitt av hockeybasillen. Det er her vi synger Blå Bobler for full hals, og det er her vi må innrømme: Vi elsker Sparta Warriors.
17.10.2015 17.00

Sparta vs Stavanger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-3 etter straffer

2426
Sparta 37. Stavanger 31.
Sparta 3x2min, 1x5min. Stavanger 15x2min.

- Vi er fortsatt et knallsterkt hjemmelag

17.10.2015

Her er hva Didrik Svendsen og Niklas Roest hadde å si etter kampen mot Stavanger.

- Det er da det er moro å spille

17.10.2015

Tommy Johansen roste fansen etter straffetapet mot Oilers. Se intervju med ham og Mikkel Søgaard, samt høydepunkter fra matchen. 

Sparta vs Stavanger 2-3

17.10.2015

Tapte etter straffer.

Jakter tabelltoppen

15.10.2015

På lørdag er det klart for toppmatch i Sparta Amfi og med seier vil Sparta klatre til topps på tabellen.