Høyt engasjement på kamp

Blue Warriors tur til Jordal

Å være med Blue Warriors på tur er en opplevelse. Lørdag hadde supporterklubben satt opp buss til Jordal Amfi for å se kampen, og det var ingenting å si på stemningen.

På bussen innover mot Oslo var alle i godt humør og latteren satt løst. Leder Agnetha hadde sammen med resten av BW styret ordnet med lodd og brussalg på turen innover. I tillegg var det lov til å ha med en begrenset mengde egen drikke om man ville på vei innover.

I BW er det mange forskjellige mennesketyper og Daniel og Agnetha så til at alle følte seg som en del av gjengen. De viste at uansett hvem du er så er du velkommen på tur. Agnetha fortalte at de planlegger å sette opp flere busser denne sesongen, men de venter først med å se hva som skjer inn mot sluttspillet. Hun håper at så mange blå som mulig melder seg på for å støtte laget helt til sesongslutt.

Kampen mot Vålerenga gikk ikke helt som planlagt, men likevel var det liv blant de tilreisende supporterne. Blue Warriors og Spartas u10 lag gav virkelig alt på tribunene for å støtte de blå. Fra u10 hadde flere spillere dratt inn og de gav virkelig mini klanen til Vålerenga konkurranse om hvem som kunne rope høyest. Og alle gutta som sparta.no snakket med var fornøyde med kampen selv om det ikke ble seier.

Supporterne var som spillerne skuffet etter kampen, men som Blue Warriors sier:

Sparta – Alltid, uansett.

20.02.2016 16.00

Vålerenga vs Sparta

Get-ligaen - Jordal Amfi

Resultat: 5-3

2897
Sparta 37. Vålerenga 18.
Sparta 4x2min. Vålerenga 6x2min.

Reaksjoner etter Vålerenga-kampen

20.02.2016

Hør hva Magnus Nilsen, og Henrik Malmström mente etter tapet på Jordal. samt høydepunkter fra kampen. 

Tap på Jordal

20.02.2016

Det ble tap på Jordal i dag med sifrene 5-3! Det siste målet til Vålerenga kom i åpen kasse 

Til Oslo på poengjakt

19.02.2016

Sparta reiser lørdag til Jordal Amfi for å skaffe sesongens andre seier mot Vålerenga.