Ansiktsmaling var populært. Foto: Malin Lystad

Barnas Amfi - Det er så gøy på kamp

Før kampen mot Vålerenga kunne barn møte Mr.P, få ansiktsmaling og få tyrkisk pepper. Og både barn og foreldre var enige om at Sparta kamp er kjempe gøy.

- Sparta har laget ett kjempe fint opplegg for barna her. Og det er veldig viktig. Det er jo ikke alle som har råd til å ta med barna på kamp, og når barna aldri har vært på kamp før vet vi jo ikke om de vil synes det er gøy. Så en kamp som i dag kan være nok til at de blir hockey frelst, sier Arne Wikestad Sørensen. Han hadde med seg Dag Jørgen og Noah William på kamp, og begge guttene gledet seg utrolig mye. De hadde også fått giveaways fra Pringles og var strålende fornøyd.

Mathias Sletten var på kamp med både foreldre, farfar og mormor. Han gledet seg til å være med å synge og heie på Sparta, i tillegg vil han gjerne spille for Sparta selv når han blir voksen. Mormor Kristin synes det var kjempe fint at det var så bra opplegg før kampen. 

Blue Warriors hadde satt Dan Martin og Connie til å ha ansiktsmaling, noe som var populært for både store å små. Flere foreldre måtte nemlig også ha blå og hvite striper på kinnene når barna hadde det, noe som selvsagt er helt riktig. 

En annen som også vil spille for Sparta i fremtiden er Erik, han har kommet helt fra øst Sverige sammen med pappa Fredrik og mamma Hilde. - Jeg liker å være på Spartakamp, Eirik Børresen er favorittspilleren min. Også har jeg fått en signert drakt, sier Erik og viser stolt frem draken sin. Mamma Hilde har mer eller mindre vokst opp i Sparta Amfi, derfor er de på kamp så ofte de er i Sarpsborg. Hilde er nemlig datteren til Anne-K som sitter i billettluka og er kjent som selveste "MorSparta". 

Alle som satt på Mini Warriors tribunen var med og sang og heiet. Og de ville veldig gjerne være med på bilder når de koste seg på kamp.

 

24.10.2015 18.00

Sparta vs Vålerenga

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2-4

3813
Sparta 37. Vålerenga 21.
Sparta 8x2min, 1x10min. Vålerenga 14x2min.

Blå bobler runget på Sportspuben

26.10.2015

- Det var bra oppmøte her, så dette er en suksess, sa Blue Warriors leder Agnetha Andersen om vorspillet på Sportspuben.

Spiller-reaksjoner etter kampen

25.10.2015

Hør hva Patrick Eriksson og Anthony Luciani ( i midten på bildet) mente etter 2-4 mot Vålerenga. 

Sparta vs Vålerenga 2-4

24.10.2015

Tapte gratiskampen.

Tid for fest

23.10.2015

Full trykk i Amfien når Vålerenga kommer på besøk til sesongens gratiskamp i morgen. 

Gratis inngang på lørdag!

23.10.2015

Vi byr på inngangsbilletten på en av årets aller morsomste kamper. Gå ikke glipp av den store Hockeyfesten i Sparta Amfi, ta med familien og møt opp på lørdag. Mange aktiviteter for hele familien. GRATISBILLETTER HENTES I BILLETT LUKA PÅ SPARTA AMFI FREDAG 16.00 -17.30 OG LØRDAG 14.00 -18.00