Svein Patrik Johansen på kampen mot Stjernen på tirsdag. Foto: Malin Lystad

Arbeidsuke hos Sparta

Denne uka har Svein Patrik hatt arbeidsuke hos Sparta. Dette førte til at ungdomskolen var i fokus hele uka og på søndagens kamp mot Kongsvinger kommer alle ungdomsskoleelever inn gratis!

-Jeg har fulgt Frode Jørgensen denne uka, dagene går ganske fort, sier Svein Patrik fra Grålum ungdomsskole. – Foreldrene mine er med i Blue Warriors, det var slik jeg kom i kontakt med Sparta. Og jeg har alltid vært interessert i hockey.

I kampen mot Stjernen var han presseansvarlig sammen med Frode, og hadde fått utdelt oppgaver som skulle gjøres i sammenheng med kampen. På den måten fikk han innblikk i det som skjer i kulissene på en kampdag. Svein Patrik får da oppleve alt fra kjedelige kontordager med møter til kampdager.

I løpet av uka har Svein Patrik og Frode levert ut gratisbilletter til ungdomsskoler i Sarpsborg. I går hadde de med seg Gaelan Patterson og Jeff Jubinville til Kruseløkka. Og elevene gleder seg til kamp.

Dette er ikke første gang Sparta har hatt elever på arbeidsuke.
- Vi har elever her hvert år, sier Frode. Vi har to andre elever her denne uka også, de er med som trenere for barn og ungdomslagene.

- På søndag skal de dele ut billetter til elever som ikke har fått gratisbillett utenfor Sparta Amfi. Vi håper så mange som mulig kommer på kampen, sier Frode.

29.11.2015 17.00

Sparta vs Kongsvinger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 4-1

1933
Sparta 24. Kongsvinger 13.
Sparta 3x2min. Kongsvinger 4x2min.

- Gøy å se folk i så godt humør

30.11.2015

På søndag kunne ungdommer komme gratis inn på kampen mot Kongsvinger. Og selv om kampen ikke var av den mest spennende, var ungdommene fornøyd.

Høydepunkter og intervjuer etter 4-1 mot Kongsvinger

29.11.2015

Se høydepunkter fra dagens seier og intervjuer med Henrik Malmström og Tommy Johansen.

- Ikke vår beste kamp, men godt med tre poeng

29.11.2015

Andreas Klavestad møtte vår juniorreporter etter kampen mot Kongsvinger.

Sparta vs Kongsvinger 4-1

29.11.2015

Kontrollert seier mot Kongsvinger!

Gratis for ungdomsskoleelever

28.11.2015

Ingen grunn til å holde seg hjemme når Sparta jager sjette strake seieren.