Sparta tok nok en seier mot Frisk/Asker denne sesongen (Foto: Dagfinn Heidenberg)

Målkalas i midtperioden sikret seier

Sparta lekte med Frisk/Asker i midtperioden og vant 5-1 i Askerhallen. 

Sparta hadde godt med selvtillit inn mot denne kampen etter en overbevisende seier over Lørenskog, torsdag. Men vertene fra Asker sørget for å drepe i hvert fall litt av den selvtilliten etter at de tok ledelsen 1-0 etter '50 sekunder etter kampstart. Men så var det alt de fikk. "Første perioden var godkjent", sier trener Lenny Eriksson til sparta.no etter kampen. 

Saken fortsetter under videoen

Markus Gerbrandt sørget for å utligne til 1-1 mot slutten av perioden, og da lagene kom på isen i midtperioden var det Sparta-show i Askerhallen. Patrick André Bovim sørget for at bortelaget tok ledelsen og så scoret Erik Børresen, Henrik Knold og Daniel Öhrn de tre neste målene. Det hele skjedde i løpet av ett minutt og 45 sekunder og dermed var kampen mer eller mindre punktert. Hjemmelaget fortsatte å pådra seg utvisninger og på måten Sparta spilte, hadde ikke Frisk mye å stille opp med. 

Etter total dominanse i midtperioden var det ikke nødvendig for bortelaget å anstrenge seg veldig. Men den tredje perioden ble mer eller mindre ødelagt av utvisninger. Samuel Ward holdt unna det som kom av skudd og bidro til at Frisk/Asker ikke fikk mer enn det første målet sitt. 

Tirsdag kommer Storhamar på besøk i Sparta Amfi. Kampstart er klokken 19. 

04.12.2016 17.00

Frisk Asker vs Sparta

Get-ligaen - Askerhallen

Resultat: 1-5

1159
Sparta 33. Frisk Asker 23.
Sparta 4x2min. Frisk Asker 5x2min.

Frisk/Asker - Sparta 1-5 (SLUTT)

04.12.2016

Sparta var solide og vinner 5-1 over Frisk/Asker. 

Tøff match i vente

03.12.2016

Etter oppturen torsdag venter en tøff match i Asker, men det er kun seier som gjelder i morgen.