M/S ble for sterke og vant fortjent. (Foto: Dagfinn Heidenberg)

M/S ble for sterke

Det var gjestenes kveld i Sparta Amfi og M/S vant fortjent 2-1

Det var knapt noe som fungerte for Sparta. Manglerud var heltente og tok med seg alle tre poengene hjem til Oslo. Sparta tok ikke så mye som en eneste utvisning under kampen, noe det kanskje var behov for. -Når man ikke får til noe er det kanskje lurt å pådra seg en utvisning for å tenne litt liv i laget sitt, sier kaptein Niklas Roest etter kampen. 

M/S har bevist tidligere i sesongen at de kan bli et tøft lag å møte. De har slått både Vålerenga og Lørenskog og jobber hardt. Trener Lenny Eriksson var skuffet etter kampen. -Det som kanskje skuffer meg mest er at vi ikke henger med i det hele tatt og lar M/S spille oss ut, sier han til sparta.no. 

Saken fortsetter under videoen

Reporter: Kristian Norvik

Det var ikke mye å skrive hjem om etter de første 20 minuttene. Sparta hadde et knapt overtak og klarte å etablere seg i angrep. Men M/S sisteskanse Sebastian Idoff stod mesterlig i mål og tok det som kom av skudd. Manglerud hadde flest skudd på mål etter første periode, men de hadde ingen som tok seg av returer, noe som gjorde at lagene kunne ta pause på 0-0. Etter halvspilt midtperiode løsnet det for gjestene. De bet seg fast i Spartas sone og testet Samuel Ward. Plutselig satt pucken i mål. Så gikk lagene til midten av banen for dropp og sekunder etter satt mål nummer to for gjestene. Dermed ble det tungt for Sparta som måtte slåss foran målet til M/S. Mot slutten av midtperioden fikk Michael Stenersen satt inn 1-2.

Men dessverre holdt ikke det. Og dessverre var ikke vertene gode nok i den tredje perioden til å sette inn utligningen. Manglerud har tapt en del kamper i den tredje periode denne sesongen, men i kveld ga de seg ikke. Dermed ble seiersrekken til Sparta brutt og laget skal reise til Lillehammer på søndag og forhåpentligvis ta med seg tre poeng hjem derfra.
06.10.2016 18.30

Sparta vs Manglerud

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 1-2

1795
Sparta 32. Manglerud 25.
Sparta . Manglerud 2x2min.

Sparta-M/S 1-2

06.10.2016

Sparta var ikke helt med og tapte 2-1 for M/S.

M/S kommer på besøk

05.10.2016

Møt opp i Sparta Amfi på torsdag og støtt laget til sin fjerde strake seier når Manglerud kommer på besøk.