Patrick André Bovim scorer 2-0-målet (Foto: Dagfinn Heidenberg)

-Skulle helst ha vunnet etter fulltid

Henrik Malmström scorer det avgjørende målet på straffer mot Storhamar. Dermed tar Sparta sin første seier på straffeslag denne sesongen. 

-Egentlig skulle jeg ønske jeg kunne sluppet å ta straffen. Vi burde ha avgjort kampen før fulltid, sier Henrik Malmström. Men nå er det i hvert fall gjort. Både Sparta og Storhamar er ligaens lag i flytsonen om dagen. Dermed var det ventet at kampen skulle bli tett og jevn. 

To perioder endte målløse og stemningen i Sparta Amfi var til å ta og føle på foran tredje periode. Sparta startet perioden best og satte to kjappe mål. Denne gang var det backene som produserte målene. Først var det Graeme McCormack og deretter Patrick André Bovim. -Vi var gode i kampen. Vi scorer i fem mot fem og vi scorer i overtall. Det var en godkjent kamp, sier McCormack til sparta.no. 

Saken fortsetter under videoen

Etter at Sparta gikk opp til 2-0 våkner gjestene fra Hamar. Storhamar presser på og det gir uttelling. Dermed har gjestene redusert. Ikke lenge etter kommer nok en scoring fra gjestene. Denne gang er det en forsvarstabbe og en keepertabbe. McCormack var dessverre bidragsyter til at Storhamar utlignet til 2-2. Noe han også innrømmer i intervjuet etter kampen. (Se intervju med Graeme McCormack og Kalle Eklund på våre Facebook-sider.) 

Etter 60 spilte minutter var det tid for overtidsperiode, hvor ingen av lagene klarte å få uttelling. Det var duket for straffeslagkonkurranse. Verken Mikael Zettergren eller Joey Tenute klarer å lure Samuel Ward. I mellomtiden hadde også Markus Gerbrandt forsøkt seg på straffe, men heller ikke han fikk pucken i mål. Dermed var det Henrik Malmström som tok Spartas andre straffe. Han går fra midtsonen, stopper opp rett foran Östlund og setter pucken i mål. Jubelen står i taket i Sparta Amfi. Storhamars siste straffe ble tatt av Alexander Reichenberg, som ikke fikk til straffen slik han hadde håpet.
Dermed kan Sparta nå forberede seg på kamp til lørdag, hvor Manglerud Star kommer på besøk til Sparta Amfi.
06.12.2016 19.00

Sparta vs Storhamar

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-2 (e.str.)

2083
Sparta 30. Storhamar 27.
Sparta 5x2min, 1x10min. Storhamar 7x2min.

Sparta vinner på straffeslagkonkurranse!

06.12.2016

Henrik Malmström avgjør på straffeslagkonkurranse for Sparta

Revansjesugne mot Storhamar

05.12.2016

Det er et heltent Sparta-lag som er klare for kamp mot Storhamar, tirsdag. -Vi ønsker å revansjere tapet på Hamar, sier Håkon Imset Stormli.