Sparta vinner 3-1 over Stjernen. (Foto: Dagfinn Heidenberg)

-Vi vet at vi er sterke

Sparta var best og vant lokalderby i Stjernehallen.

Det ble spenning. Det ble slåssing. Det ble mange utvisninger. Det var et lokalderby hvor Sparta viste hva som bor i laget. Etter en målløs 1. periode med mange utvisninger så publikum hva de hadde i vente. Sparta så ut som et lag med mye nerver og hadde vel mest å frykte, selv om supporterne har sett at laget kan hamle opp med de sterkeste lagene på papiret. Bortelaget hadde også mye å revansjere etter tapet i seriepremieren 10. september.

Det ble liv i begge leire da Sparta tok ledelsen 1-0 i 2. periode. Og enda mer liv ble det da Stjernen utlignet til 1-1 like etterpå. Begge lag ville mer og det ble en mer underholdende kamp. Dermed var det duket for en spennende 3. periode som like godt kunne ha gått mot ekstraomgang og en mulig straffekonkurranse. Men Sparta ville mest og trener Lenny Eriksson må ha gitt spillerne sine noen velvalgte ord i pausen før den siste perioden, for det var et heltent og litt annerledes Sparta-lag som entret isen før de siste 20 minuttene. 

Sparta bet seg fast i Stjernens sone og etter at Mats Weberg hadde fyrt av et skudd som førte til at målvakt Tommy Johansen ble utspilt, kunne #95 Didrik Nøklebye Svendsen gripe pucken og sette den pent i et halvtomt mål. Da ble håpet tent og Sparta jobbet og jobbet og jobbet, både i egen sone og i motstanderens sone. Med drøyt to minutter igjen av kampen tar Stjernen time-out og med minuttet igjen forsvinner Johansen fra buret. Det kriges og med 15 sekunder igjen på kampuret får Eirik Børresen tak i pucken går over midtstreken og setter pucken i tomt mål. 

På lørdag kommer serieleder Stavanger på besøk i Sparta Amfi. Møt opp!

13.10.2016 18.30

Stjernen vs Sparta

Get-ligaen - Stjernehallen

Resultat: 1-3

1942
Sparta 18. Stjernen 35.
Sparta 7x2min. Stjernen 4x2min.

Stjernen-Sparta 1-3 (Slutt)

13.10.2016

Sparta vinner til slutt 3-1 etter et nervepirrende drama i Stjernehallen. 

Kom og støtt laget i Stjernehallen!

12.10.2016

Sparta har til gode å slå Stjernen så langt denne sesongen, men får en ny mulighet i morgen.