Christoffer Karlsen med skudd på Jakaitis som går i mål. (Alle foto: Dagfinn Heidenberg)

Taper for et bedre lag

Sparta åpnet kampen bra, men taper for et bedre lag.

Det var en enkel oppgave å senke Sparta i Lørenskog ishall. De siste kampane har gått mot Sparta på mange områder og et lag i motgang er et lag det ikke er vanskelig å komme under huden på. 

Sparta var hete i starten av kampen, men så fikk Lørenskog den første scoringen og syv minutter senere kom scoring nummer to. Sparta hadde sine sjanser, men Jakaitis hadde en god dag på jobb og tok det som kom. Og Lørenskog "eide" midtperioden.

Saken fortsetter under videoen

Lørenskog drar fra

Sparta har gjort noen justeringer i pausen og bare 45 sekunder ut i midtperioden kommer reduseringen. Det tar ikke lang tid før vertene øker sin ledelse til 3-1. 

Så kommer den første utvisningen. Sparta får muligheten i overtall da Emil Frøshaug blir utvist for slashing. Men bare åtte sekunder senere må Henrik Malmström sette seg i utvisningsboksen for hekting. Det blir ingen mål i spill fire mot fire. Men etter halvspilt midtperiode tar hjemmelaget grep. De er effektive og setter inn sitt fjerde mål for ettermiddagen. Bare fem minutter senere gjør de opphentingen enda vanskeligere for Sparta. Da tar Lørenskog ledelsen 5-1 ved Alexander Larsson. 

Ward ut - Lillegrend inn

Foran tredje periode bestemmer trener Lenny Eriksson at målvakt Jens Kristian Lillegrend skal ta over for Samuel Ward. Lillegrend gjør noen gode redninger i starten av perioden, men etter 14 sekunder får Sparta en utvisning. Lørenskog etablerer seg i angrep, og Mikael Dokken plasserer seg rett foran Lillegrend og styrer inn et skudd fra Alexander Larsson. Dermed har Lørenskog dratt enda mer fra. Men Sparta gir seg ikke og da Peter Messa må sette seg i «fryseboksen» går det ikke mange sekundene før Christoffer Karlsen setter inn en ny redusering. 

Gir seg ikke

Sparta hadde ikke tenkt å gi seg selv om de lå nede med brukket rygg. Lørenskog øker til 7-2, men så handler det kun om Sparta de neste minuttene. Først setter Karlsen inn sitt andre for kvelden, like etter setter Joachim Nermark inn 7-4. Der stopper det. Lørenskog la seg nok veldig ned, men forhåpentligvis kan scoringene i tredje periode gi laget litt selvtillit og gjøre sitt for at laget blir bedre offensivt.

Neste kamp er torsdag 19. januar. Da kommer Frisk/Asker til Sparta Amfi. Gjør du? 

14.01.2017 16.00

Lørenskog vs Sparta

Get-ligaen - Lørenskog Ishall

Resultat: 7-4

0
Sparta 29. Lørenskog 35.
Sparta 3x2min. Lørenskog 3x2min.

Lørenskog-Sparta 7-4 (SLUTT)

14.01.2017

Sparta taper 7-4 for et effektivt og bedre Lørenskog-lag. 

Gode kamper mot Lørenskog denne sesongen

14.01.2017

Det blir en tøff ettermiddag for Sparta, men gutta drar innover med et mål, tre poeng med hjem til Sarpsborg.