Henrik Malmström scoret ett mål og fikk én assist mot Stavanger. (Foto: Jon A. Johansen)

Sparta tapte mot serielederen

Det ble ingen fest i Sparta Amfi lørdag ettermiddag. Stavanger vant 5-3 over Sparta. 

Selv om Sparta var tamme de første ti minuttene av kampen kom de seg raskt inn i rytmen. Hjemmelaget viste at de kan hevde seg mot alle. Også mot serielederen. 

Innledningen på kampen var det Stavanger som tok føringen og etter drøyt fire minutter scorer de. Men mot slutten av perioden pådrar de seg en utvisning, noe Sparta utnytter. Daniel Öhrn setter pucken bak Ruben Smith og lagene er like langt til pause. Det tok om lag fire minutter ut i 2. periode før gjestene på nytt tok ledelsen. Hjemmelaget gav seg ikke og i et nytt overtall var det Henrik Malmström som var på rett plass til rett tid. Sparta tenkte nok litt for mye på at det skulle være pauseresultatet, men Stavanger var ikke ferdig. På litt flaks hoppet pucken bak Samuel Ward og Stavanger kunne lene seg på en ledelse inn mot tredje periode. 

Den tredje perioden ble Patrick Eriksson taklet mot hodet og Joshua Soares måtte i garderoben med liten disiplinærstraff. Sparta fikk fem minutter i overtall. For tredje gang denne ettermiddagen scorer Sparta i overtall og Niklas Roest kan feire utligningen til 3-3. 

Hjemmelaget er fortsatt i overtall etter scoringen og biter seg fast i gjestene sone. Men etter en klarering får Stavanger ut pucken, Samuel Ward beveger seg ut av mål for å hente pucken og sentrer til McCormack som mister pucken. Den plukkes opp av Erik Salsten som setter pucken i nærmeste åpen kasse. 

Sparta kriger og kriger men Ruben Smith er god i Stavanger-buret. Sparta tar ut Ward for å få ekstra spiller på isen, men Smith stenger igjen. På nytt klarer Stavanger pucken og setter den i tomt bur. Kampen er ferdig og gjestene vinner 5-3. 

 

Reportere: Kristian Norvik og Malin Lystad

Nils-Olof "Djura" Olsson i Sparta Amfi
Vi fikk også muligheten til å snakke med Sparta-legenden Nils-Olof "Djura" Olsson i pausen mellom 2. og 3. periode.
Kristian Norvik er reporter i dette innslaget

15.10.2016 14.00

Sparta vs Stavanger

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3 - 5

2215
Sparta 30. Stavanger 25.
Sparta 2x2min. Stavanger 6x2min, 1x5min.

Sparta-Stavanger 3-5

15.10.2016

Sparta tapte mot serieleder Stavanger.

Velkommen til hockeyfest

14.10.2016

Supporterleder Frode Jørgensen håper supporterne farger Sarpsborg og Sparta Amfi blå og hvit på lørdag.

Superlørdag i Sarpsborg lørdag den 15/10!

13.10.2016

I et samarbeidsprosjekt mellom Sarpsborg 08 og Sparta Warriors tilbyr klubbene et supertilbud til sine supportere for å se begge kampene denne dagen. Prisen for billett til begge kampene er kun kr 150 (barn kr 50)!

BW og Sparta inviterer til supporter treff på «HYLLA» i Sparta Amfi!

11.10.2016

Vi starter «Superlørdag» med supporter treff på «Hylla» (gamle VIP, rett bak Apeberget), og håper dette er et tilbud som blir tatt godt imot. Treffet blir for alle interesserte supportere over 18 år.