Foto Jon A. Johansen

Før kampen: Stjernen vs Sparta - Winter Classic Fredrikstad Stadion 18.00

Winter Classic - Ikke bare for A-laget

Sesongens store høydepunkt står for døren, og det ligger an til en hockeyhelg av de sjeldne.

Hockeyinteresserte over hele landet gleder seg til førstkommende helg, da hockey endelig skal spilles utendørs i Norge. Imidlertid er det ikke kun A-laget som skal i aksjon denne helgen. Sparta sitt U14-lag spiller Recover Winter Classic Cup denne helgen, og har store forhåpninger om å nå A-sluttspillet på Fredrikstad Stadion. Samtidig skal også gamle helter i aksjon i forkant av A-kampen på lørdag.

 

Innledende spill

Allerede fredag morgen starter hockeyhelgen i Østfold.  I Halden Ishall, Moss Ishall, Stjernehallen og Sparta Amfi starter da det innledende gruppespillet i Recover Winter Classic Cup. Hele 23 U14-lag fra hele landet deltar i turneringen hvor A-sluttspillet foregår på Fredrikstad Stadion. De to beste lagene fra hver gruppe vil få muligheten til å føle på Winter Classic opplevelsen, og dette sluttspillet vil også bli sendt på TV2. IHK Sparta Sarpsborg U14 sin trener, Jonas Solberg Andersen, håper at hans disipler blir ett av disse lagene.

-Dette hadde blitt et foreløpig høydepunkt for alle spillerne på U14, mener Spartalegenden. Vi håper virkelig at vi skal klare å komme oss til dette sluttspillet. Dette kan være den ene muligheten de får til å spille ute på denne måten, så det håper jeg virkelig at de skal få oppleve.

Jonas Solberg Andersen skal i aksjon to ganger i løpet av helgen. Foto Jon A. Johansen

 

Åpningsshow

Etter at de første kampene er spilt på fredag, vil spillerne for første gang møte Winter Classic Arena på Fredrikstad Stadion. Fredag kveld kl 1900 er det klart for åpningsshow for turneringen, noe som blir en opplevelse for store og små. Alle lag skal presenteres på isen under innmarsj, og arrangørene håper at mange tar turen til arenaen den kvelden. Dette blir den første muligheten for de fleste til å se kamparenaen, samtidig som du kan vise din støtte til våre fremtidige helter.

Les mer om turneringen HER, og på IHK Sparta Sarpsborg sine sider

 

Sparta Old Stars

Etter at U14 er ferdig med sine innledende kamper lørdag, er det Spartas trener som skal i aksjon på Fredrikstad Stadion. Jonas Solberg Andersen er en av legendene som skal spille kamp mot Stjernen Old Stars i forkant av hovedkampen. Allerede kl 1600 er det dropp for denne seansen, så det er viktig å komme seg tidlig ut av godstolen på lørdag.

-Formen er nok ikke helt som den burde, så jeg håper ikke at alle 12000 tilskuere har funnet veien til stadion så tidlig, smiler Spartas #21. Uansett kommer dette til å bli en fantastisk opplevelse også for oss tidligere spillere.

 

-Vi vinner 4-2!

På Sparta sitt lag vil du få se legender som Kim Søgaard, Magnus Selvaag, Per Christian Knold, Rune Eilertsen og Reino Johansen i tillegg til gullkapteinen Jonas Andersen. Laget er sterkt og ryktes å være i godt slag før møtet med Stjernen.

-Det er alltid spesielt med kampene mot Stjernen, og jeg husker tilbake til disse med stor glede, forteller Andersen. Det finnes fortsatt ikke noe bedre enn å slå Stjernen, så jeg satser på at vi opplever det i begge oppgjør på lørdag. Dersom jeg skal tippe på et resultat, tipper jeg at vi vinner 4-2, avslutter mannen med navnet som for alltid blir skrevet med gullbokstaver i Sarpsborg.

 

Program

Fredag

0900-1900 Innledende kamper i Recover Winter Classic Cup

1900 Åpningsshow på Fredrikstad Stadion for Recover Winter Classic Cup

Lørdag

0800-1600 Innledende kamper i Recover Winter Classic Cup

1100 U18: Sparta-Stjernen

16:00 – 18:00: Vorspiel med Alex Rosèn, legende-kamp Stjernen – Sparta og forkamp Stjernen – Sparta (U12)

1800 Sparta - Stjernen

Søndag

0800-1600 Sluttspill i Recover Winter Classic Cup

1800 Avslutningskonsert med Erik og Kriss

 

21.01.2017 18.00

Stjernen vs Sparta

Get-ligaen - Winter Classic Fredrikstad Stadion

Resultat: 0-3

12500
Sparta 30. Stjernen 20.
Sparta 5x2min. Stjernen 5x2min.

Sparta spolerte festen for Stjernen

21.01.2017

Sparta takker for invitasjonen til fest og dro hjem som den store vinneren (og tre poeng).

Sparta vinner Winter Classic

21.01.2017

Sparta vinner 3-0 over Stjernen.

Vi gir oss aldri

20.01.2017

Motgangen skal vi snu til medgang og første mulighet for å snu skuta kommer på morgendagens hockeyfest foran 12 000 tilskuere. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner