(Foto: Dagfinn Heidenberg)

-Ingen god dag på jobb

Sparta kommer tilbake to ganger i kampen, men slipper inn et uheldig mål i tredje periode og Storhamar vinner 3-2 i Sparta Amfi. 

-Det har blitt en del av dette denne sesongen, oppsummerer kaptein Niklas Roest etter 3-2 tapet for Storhamar. Sesongens nest siste seriekamp ble ikke helt slik verken laget eller publikum hadde håpet på. Det hele startet allerede etter halvannet minutt ut i kampen. 

Storhamar kommer best ut av de første 20 minuttene. Og det er de tilreisende Storhamar-supporterne som kan juble når Alexander Reichenberg setter inn det første målet allerede etter ett minutt og 33 sekunder. Sparta, ved Henrik Knold, var nære en utligning da han stod helt inne ved målvakt Oskar Östlund. Sparta hadde også to gode muligheter i overtall og bet seg fast i Storhamars sone, men gjestene er solide defensive og holdt vertene unna. 

Starten på midtperioden var ingenting i forhold til det som skjedde etter halvspilt periode. Da får Sparta fire utvisninger på rekke og rad. Først får Henrik Malmström to minutter for slashing. I samme øyeblikk får Christoffer Henriksen like mange minutter for charging. Det er Christian Larrivee som blir taklet og liggende på isen. Men samme mann kommer ut for å spille overtall mot Sparta til høylytt pipekonsert fra Sparta-publikummet. 

Det går knapt halvminuttet før Niklas Roest også får to minutter for tripping. Og nye 30 sekunder senere får Kalle Ekelund to minutter for krysstakling. Og etter ganske mange minutter med bare tre mann på isen, får Sparta sin mulighet i overtall etter at Storhamar kommer ut med syv utespillere. Da gjør Sparta det Storhamar IKKE klarte i sitt overtall - nemlig sette pucken i mål. Det er Niklas Roest som på egenhånd går over hele banen og setter pucken kontant i mål. Dermed er vi like langt etter to perioder. 

Etter å ha sett de to første periodene, var det spenning knyttet til hvem som skulle score det neste målet. Sparta må ha fått mer energi etter å ha holdt Storhamar unna med færrest mulig spillere på isen og score like etterpå. Man skulle i hvert fall tro det. Sparta fikk muligheten til å ta ledelsen etter at Storhamars Daniel Hermannsson måtte sette seg i boksen for interference. Men det var laget med færrest spillere på isen som skulle ta ledelsen. Men det varte ikke lenge før Sparta kom tilbake. Det skjedde ved et slagskudd av et mål fra Markus Gerbrandt. Spilleren med gullhjelmen, Niklas Roest, var også involvert i det målet. Deretter ble det mye rot og Sparta ga bort pucken i områder av isen der det helst ikke bør skje. Da går gjestene opp i ledelsen med sitt eget slagskudd fra blålinjen. 

Sparta tar ut målvakt Samuel Ward mot slutten av kampen i håp og å tenne nytt liv i kampen. Dessverre for Sparta har Storhamar en god Oskar Östlund i mål som holder unna. Samtidig er Storhamar gode defensivt og gir ikke vertene mange sjanser foran mål. 

Neste kamp er mot Manglerud Star, tirsdag 28. februar kl. 19.00

 

25.02.2017 16.00

Sparta vs Storhamar

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 2 - 3

2026
Sparta 25. Storhamar 25.
Sparta 5x2min. Storhamar 4x2min.

Sparta taper for Storhamar

25.02.2017

Storhamar vinner 3-2 i Sparta Amfi. 

Gode kamper mot Storhamar

25.02.2017

Sparta skal har to hjemmekamper på programmet før sluttspillet starter. Storhamar kommer på besøk i Sparta Amfi, lørdag ettermiddag. 

Vi forlenger fristen for påmelding til invitasjon til "Møt dine helter" - Sparta vs Storhamar lørdag 25.02

24.02.2017

Sist gang vi arrangerte «Møt dine helter» ble det en kjempesuksess med mange som møtte opp for å hilse på våre spillere etter kampen. NB:Vi utsetter påmeldingsfristen til i dag fredag 24.02 kl. 16:00!