Hverken Samuel Ward eller Patrick André Bovim hadde noen god dag på jobb (Foto: Dagfinn Heidenberg)

Tung kveld for Sparta

Ingenting stemte mot Lillehammer. Og Sparta gikk på et nytt hjemmetap. Les saken og se video.

Jubelen stod i taket etter at Patrick Andrë Bovim satte inn 1-0 mot Lillehammer. Etter det ble det stille i Sparta Amfi. Resten av kampen tilhørte Lillehammer. Det var så trist det som skjedde på isen, at den ansvarlige for trommene på tribunen, bare hang over trommene store deler av kampen. Men Sparta hadde hatt behov for litt hjelp av publikum. Kanskje det da kunne blitt litt mer "trøkk" i spillerne. 

Lillehammer tar over
Etter scoringen våkner Lillehammer og er mer med i kampen. De hadde ikke hatt mange skudd på mål, før utligningsmålet kommer. Det setter en liten demper på stemningen i Sparta Amfi, men Sparta beholder nivået oppe og sørger for at bortelaget får en utvisning. Joachim Arnestad må sette seg i boksen for hekting. Sparta får noen sjanser i overtall, men Lillehammer forsvarer seg godt.

Saken fortsetter under videoen

Bare 17 sekunder etter at nevnte Arnestad har kommet ut av boksen, må han sette seg igjen for samme forseelse. Det blir heller ingen scoringer i dette overtallet for Sparta. Sparta hadde flere muligheter i overtall, men klarte ikke overliste Bengtsberg Vi har sett det før denne sesongen og det skjedde igjen - motstanderlaget tar ledelsen rett før pause. 

Det ødela tydeligvis litt for vertene, for det var veldig mye Lillehammer i starten av midtperioden. I tillegg pådro Henrik Knold seg en utvisning, og på det overtallsspillet scoret de sitt tredje mål for kvelden. En liten stund etter scoringen, ser Lenny Eriksson at noe må gjøres og tar en time-out. Sparta blir mer fysiske etter time-out. Dessverre gjør ikke supporterne noe for å få opp stemningen og det er stille på tribunene. 

Tungt

Sparta hadde heller ingen god åpning på den tredje perioden. Etter bare 28 sekunder økte Lillehammer ledelsen med 4-1 Sparta Amfi. Det er så trist det som skjer på isen, at supporter-trommisen henger over trommene. Sparta kommer til sjanser, men det er ikke nok til at Bengtsberg blir spilt ut. Sparta må spille de siste fem minuttene i undertall etter at Kalle Ekelund får en fem minutters utvisning for knetakling. I tillegg skal forseelsen dømmes med video i etterkant av kampen. Det skjedde ikke mye i de siste minuttene og Sparta er nok mer glad for at kampen er ferdig enn noe annet. 

Kalle Ekelund får kun en liten disiplinærstraff og behøver ikke sone noe mer enn de fem minuttene han fikk under kampen. 

28.01.2017 16.00

Sparta vs Lillehammer

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 1-4

2039
Sparta 36. Lillehammer 28.
Sparta 5x2min, 1x5min. Lillehammer 7x2min, 1x10min.

Sparta-Lillehammer 1-4 (SLUTT)

28.01.2017

Lillehammer vinner kampen 4-1. 

Går for tredje strake seier

27.01.2017

Man har lagt en positiv uke bak seg og i morgen er det kun tredje strake seier som gjelder. 

Citycon Stopp Tune byr på gratisbilletter mot Lillehammer!

26.01.2017

Vår samarbeidspartner Citycon Stopp Tune byr på gratisbilletter mot Lillehammer først kommende lørdag kl 1600. (NB: Tilbudet gjelder fram til kl. 24.00 idag torsdag den 26/1)