Sparta kunne juble etter 3-2 seier over Frisk/Asker (Foto: Dagfinn Heidenberg)

-Viktig og fortjent seier

Hard jobbing og utholdenhet sørget for at Sparta vant 3-2 over Frisk/Asker.

Sparta burde nok ledet ganske solid etter de første 20 minuttene. Sparta hadde fem-seks hundre prosent sjanser. Men Nicklas Dahlberg i målet til Asker stod godt. På en keepertabbe scoret gjestene sitt første. Men like etter tok Sparta over og Niklas Roest utlignet for hjemmelaget. Sparta fortsatte dominansen i minuttene etter. Herman Kopperud ble utvist for interference, men det det var Sparta som var best i gjestenes overtallsspill. 

Etter en rotete start og et fryktelig svakt overtallsspill, klarte Sparta å bite seg fast i gjestenes offensive sone. Dessverre fikk ikke vertene uttelling på sjansene sine. I stedet var det Frisk som tok ledelsen mot spillets gang. Sparta ga seg ikke og fortsatte presset. På en overgang fra egen sone fører Daniel Öhrn pucken, sentrer pucken pent til Eirik Børresen som setter den i korteste hjørnet. Dermed var vi igjen like langt etter 40 minutter. 

Sparta pådro seg flere utvisninger i tredje periode. Men hjemmelaget, med Jens Kristian Lillegrend, var eksepsjonelle i undertall og sørget for at Asker ikke scoret. Patrick André Bovim hadde rotet det til og var delaktig i det ene målet til Frisk. Det ville han rette opp og ble matchvinner med 3-2 scoringen. Det holdt helt inn og Sparta tok tre viktige poeng før landslagsoppholdet. 

 

29.10.2016 16.00

Sparta vs Frisk Asker

Get-ligaen - Sparta Amfi

Resultat: 3-2

1957
Sparta 30. Frisk Asker 29.
Sparta 7x2min. Frisk Asker 3x2min.

Sparta vinner 3-2 over Frisk/Asker

29.10.2016

Tar Sparta tre poeng i den siste kampen før landslagsoppholdet? Følg kampen live her. 

Håper på mye jubel i Sparta Amfi

29.10.2016

Sparta har vunnet én av de siste fem kampene. I dag kommer Frisk/Asker på besøk i Sparta Amfi. 

Damenes aften på lørdag!

25.10.2016

Og det er GRATIS INNGANG FOR JENTER VED PERSONLIG OPPMØTE I BILLETTLUKA PÅ LØRDAG!