Marius Hagberg sørget for 4-3-målet mot Vålerenga (Foto. Jon A. Johansen)

Sparta vant hjemme mot Vålerenga

Sparta kom dårlig i gang i sin nest siste treningskamp for sesongen, men snudde kampen og vant til slutt 5-3 mot Vålerenga. 

Sparta fikk en tung start på sin nest siste treningskamp. Vålerenga gikk rett i strupen på hjemmelaget og det kunne blitt verre enn kampen på Jordal 18. august. Men Sparta skjønte alvoret, selv om det var en treningskamp og tok inititativ utover i kampen. 

Men Vålerenga tok ledelsen etter å ha dominert første halvdel av 1. periode. Men da våknet hjemmelaget og utlignet til 1-1. Starten på andre periode ble en reprise på den første og det var på nytt Vålerenga som styrte kampen. Igjen tok de ledelsen, men like etterpå utlignet hjemmelaget til 2-2. 

Se hele kampen om igjen her: https://youtu.be/TuxjeHEqPEA
(Vi beklager dårlig lyd)

I det 33 spilleminutt fikk Håkon Imset Stormli pucken servert av Eirik Børresen og gikk et soloraid og scoret på backhand. "Børresen sa at hvis du stiller deg i midten skal du få pucken", sier Stormli til sparta.no etter kampen

Vålerenga utlignet til 3-3 i tredje periode, men deretter var det kun ett lag på isen. Sparta gikk rundt Oslo-laget og gjestene måtte jage puck. De to siste målene satte Sparta inn på tampen av kampen, ved Marius Hagberg og Markus Gerbrandt. 

 

Under er intervjuer med Jonas Elofsson og Jens Kristian Lillegrend.

Video: Jon Anders Johansen - Redigering: Dan Joakim Olavesen

 

31.08.2016 18.30

Sparta vs Vålerenga

Treningskamp - Sparta Amfi Kjøp billetter til kampen ›
554
Sparta 24. Vålerenga 27.
Sparta 9x2min. Vålerenga 8x2min.

Sparta-Vålerenga 5-3

31.08.2016

Sparta spiller sin nest siste treningskamp i år mot Vålerenga i Sparta Amfi.

Vålerenga kommer til Amfi'n

30.08.2016

Nest siste treningskamp før det starter for fullt er mot Vålerenga i Sparta Amfi.