Henrik Malmström, supporter Per Kristian Langvik og kaptein Niklas Roest.

Før kampen: Sparta vs Storhamar - Sparta Amfi 19.00

Spillerne ønsker å takke de tilreisende supporterne

Gårsdagens kamp går ikke i glemmeboka med det første. 217(!) minutter med hockey og ny verdensrekord ble fasiten. Selv om klokka dro seg langt på natt og man måtte ut i 11 perioder for å kåre en vinner, dro ikke sarpingene hjem før kampen var over.

Supporterne i Blue Warriors tok buss oppover og det var en sliten gjeng som til slutt dro hjem fra Hamar i går. Dette fikk spillerne med seg og byr på gratis billett til alle som var med bussen!

Gutta skulle gjerne hatt en seier i det som endte med verdensrekord, men det ble dessverre tap. Det betyr at morgensdagens kamp blir en vinn-eller-forsvinn kamp for Sparta sin del. Med en fantastisk støtte de siste kampene, og nå sist på Hamar, ønsker spillerne å gi noe tilbake. De byr på billetter til alle som var med supporterbussen til BW sist kamp.

-Dette er en kamp vi må vinne, og vi ønsker selvsagt så mye støtte som mulig fra publikum. Vi ønsker samtidig og berømme og takke alle sarpingene som tok turen til Hamar. Det er enestående at de velger å bli igjen så lenge og fortsatt støtte oss! Derfor har vi i laget bestemt oss for å gi noe tilbake, sier kapteinen Niklas Roest.

-Alle som var med supporterbussen kan hente sin billett i billettluka før kamp (åpner 90 min før kampstart, kl 1730)

 

Samtidig håper vi at så mange som mulig ønsker å ta turen til denne uhyre viktige hjemmekampen. Billetter kan bli kjøpt på Ticketmaster.

Eller på Patriot1 i byen under vanlige åpningstider, i supporterbutikken i Amfien fra kl. 14.00 eller som nevnt i billettluka.

Se også info om billetter HER.

 

Vi sees!

14.03.2017 19.00

Sparta vs Storhamar

Sluttspill - Kvartfinaler - Sparta Amfi

Resultat: 4 - 1

2018
Sparta 32. Storhamar 23.
Sparta 3x2min, 1x10min. Storhamar 4x2min.

Slo tilbake

14.03.2017

Sparta spilte en god kamp og vant fortjent 4 - 1 så da går turen til Hamar på torsdag for kvartfinale 7!

Vi gir oss aldri

14.03.2017

Ble et tungt tap i den historiske kampen på Hamar, men vi gir oss aldri. I kveld skal vi slå tilbake. 

Umbraco CMS fra MarkedsPartner
ˇ Kampoppdatering